Direct geld verzenden naar andere N26 Black debitcard kaarthouders
Debitcard
Debitcard
0

Direct geld verzenden naar andere N26 Black debitcard kaarthouders

0

Als je direct geld wil verzenden naar andere N26 Black debitcard kaarthouders dan gebruik je daar de betaalservice Moneybeam voor. Dit is een geweldige service waar uitsluitend N26 Black debitcard kaarthouders gebruik van kunnen maken. Voorwaarde is dus wel dat diegene naar wie je het geld stuurt ook moet beschikken over N26 black.

Hoeveel geld kan er verzonden worden?

Per transactie kan er maximaal €1.000,- verzonden worden. Je kan dit heel makkelijk via de N26 Black app doen via je mobiel. Er zijn geen beperkingen, er kan net zo vaak geld over en weer gestuurd worden naar je N26 internetbankrekening en het geld staat dan meteen op de N26 Black debitcard.

Een gratis N26 bankrekening

Tegelijk bij het aanvragen van je N26 black debitcard wordt er een gratis IBAN internetbankrekening voor je geopend. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kan direct al je geldzaken via deze persoonlijke bankrekening regelen. Het saldo wordt na elke transactie direct via de App op je mobiel zichtbaar. Dus je bent ook van de dure kosten van je reguliere bank af en bovendien beschik je over een debitcard met heel veel voordelen.

De voordelen van de N26 Black debitcard

Een van de grote voordelen van een debitcard is natuurlijk dat je geen geld leent, wat bij een creditcard wel het geval is. Verder heb je dezelfde mogelijkheden als die van een creditcard. De N26 black debitcard heeft ten opzichte van andere betaalkaarten bovendien het voordeel dat al je (internet)aankopen 360 dagen zijn verzekerd tegen verlies, diefstal, incompleetheid en defecten.

Een avondje uit met je vrienden?

Als je een avondje uit bent met je vrienden en je wil de kosten van bijvoorbeeld een etentje delen. Dan kan je dat heel makkelijk snel en efficiënt regelen via de App, Zo is het geld snel op jouw N26 black debitcard bijgeschreven.

Je salaris

Ook je salaris kan op jouw N26 Black debitcard gestort worden. Klaar om er wereldwijd je aankopen mee te doen. En als je bijvoorbeeld een freelancer of zzp’er bent dan kunnen jouw vergoedingen ook direct op de kaart gestort worden.

Netflix abonnement

Ook het afsluiten van audio- en videodiensten zoals Netflix is mogelijk met de N26 Black debitcard.

Automatische incasso’s

Uiteraard kan je net zoals bij een reguliere bank ook bij jouw N26 internetbank automatische incasso’s instellen voor bijvoorbeeld je energie of je huur.. Het geld dat daarna overblijft kan je besteden waaraan je maar wil met je N26 Black debitcard.
Reden genoeg om nu de debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën