De Visa World Businesscard is een vooraf oplaadbare creditcard met BKR notering
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

De Visa World Businesscard is een vooraf oplaadbare creditcard met BKR notering

0

Zoals de naam al zegt is de Visa World Businesscard een betaalkaart voor ondernemers. Een voordeel van deze betaalkaart is dat je er geld op kan storten en dat je vanaf 500 Euro rente ontvangt van ongeveer 0,5%. Het exacte rentepercentage kan je vinden op de website van Ics.
Een nadeel van het aanvragen van de Visa world Businesscard is dat je waarschijnlijk inzage moet geven in je financiën in verband met de kredietwaardigheid van je onderneming. Iets wat bij de Viabuy debitcard niet het geval is. Dit is een debitcard ofwel een vooraf oplaadbare (prepaid) creditcard zonder dat er een BKR toetsing aan te pas komt.

Geld op je betaalkaart storten

Lang niet op alle betaalkaarten kan je geld storten. Met de Maestro betaalpassen van je reguliere bank is het niet mogelijk. Met bepaalde creditcards zoals de Visa World Businesscard en de ANWB vooraf oplaadbare creditcard en met de debitcards die op deze website worden aangeboden is het wel mogelijk. Met de Viabuy debitcard kan je zelfs contant geld op je kaart en direct op de aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening boeken.

Is het verstandig om voor een betaalkaart met BKR notering te kiezen?

Omdat een betaalkaart met een BKR notering, zoals bijvoorbeeld vooraf oplaadbare creditcards het nadeel kunnen hebben dat je niet persé geld hoeft te storten, voordat je er een uitgave mee doet, is deze kaart alleen maar geschikt voor ondernemers die hun financiën goed kunnen overzien. Ga in dit geval voor de World Businesscard van Visa
Je hebt het grote voordeel dat je 85 Euro korting krijgt. Namelijk een Bol cadeaubon van 50 Euro en het eerste jaar geen gebruikskosten voor de kaart van 36,50 Euro.
Bestel daarom direct de kaart.


Reacties
Categorieën