De Viabuy debitcard kan je opwaarderen met Bitcoins
Cryptocoin
Cryptocoin
0

De Viabuy debitcard kan je opwaarderen met Bitcoins

0

er was in het nieuws dat er steeds meer Nederlanders beleggen in Bitcoins en dat het erg risicovol zou kunnen zijn. Dit is een beleggingsvorm waarbij de waarde van de cryptocoin behoorlijk kan schommelen, vandaar het risico. Gelukkig kan je op het moment dat jij dat juist acht je Bitcoins veilig stellen op je persoonlijke of zakelijke Viabuy debitcard, iets wat met de creditcard van Apple niet mogelijk is, Met andere woorden een van de opwaardeermethodes van deze respectabele debitcard is “Opwaarderen met Bitcoins”. Uiteraard kan je ook op allerllei andere manieren de Viabuy debitcard opwaarderen, zoals met:

  • Ideal
  • Sofort Banking
  • Een andere Mastercard debitcard of Visacard debitcard zoals de ICS classic card, de ANWB vooraf oplaadbare creditcard of de Money2Go card
  • met een Mastercard of Visacard creditcard
  • Met het Cash Paspoort
  • Met de PAY2D card
  • met elke Amex chargecard, zoals de Flying blu of de Green card
  • met een Sepa bankoverschrijving
  • met een niet Europese bankoverschrijving
  • met een Paysafecard

Gratis IBAN bankrekening

Erg handig voor als je Bitcoins op je debitcard veilig wil stellen, is om ze op te waarderen via een aan je Viabuy debitcard gekoppelde IBAN bankrekening. Ook via deze bankrekening regel je al je aankopen en verkopen van je Bitcoins. En via de App heb je overal 100% controle over je Bitcoins.

Onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden

Met je Viabuy debitcard beschik je over onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden. Er is geen limiet qua opwaarderen en het besteden van je (Bitcoin)tegoeden.
Ook voor wat betreft de manier waarop je je geld wil besteden zijn de mogelijkheden werkelijk onbeperkt. Zo kan je op internet internationaal zaken doen met wie je maar wil. Ook is het nog eens zo, dat als diegene met wie je zaken doet ook een Viabuy debitcard heeft, dat je real time geld over kan zetten naar de Viabuy debitcard van die ander. Heeft die ander (nog) geen Viabuy debitcard dan is het geld binnen enkele uren op jouw rekening bijgeschreven of op de rekening van die ander. Afhankelijk van wie aan wie moet betalen natuurlijk.
Ook is het mogelijk om contant geld bij Western Union of het Grenswisselkantoor te storten. Ook wat dit betreft is er geen beperking en als het geld eenmaal is gestort dan kan je er wereldwijd al je aankopen mee doen of een abonnement afsluiten waar je maar wil.

Mobiel met Bitcoins zaken doen

Het mooie aan de Viabuy debitcard is dat je dankzij de handige App overal waar je bent Bitcoins kan aankopen en verkopen. Je hebt toch altijd je mobiel bij en de gratis Viabuy App heb je natuurlijk allang geïnstalleerd. Zo hou je altijd en overal 100% controle over je financiën. dus ook over je cryptocoinssaldo en de waarden ervan.
Reden genoeg om de debitcard met oplaadbare cryptocoin mogelijkheden aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën