De debitcards en de service die er wordt aangeboden
Debitcard
Debitcard
0

De debitcards en de service die er wordt aangeboden

0

Het valt me op dat er steeds meer debitcards en creditcards op de markt komen. Ook de aanbieders worden steeds gevarieerder. Van bank tot debit- en creditcardmaatschappij. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan op internet wel ergens een debit- of een creditcard bemachtigen. Dat wil zeggen voor een creditcard moet je natuurlijk altijd eerst je financiële situatie laten checken. Een nadeel hiervan is dat het lang kan duren als je al in aanmerking komt voor een creditcard.
En zoals je weet leen je met een creditcard geld, wat met de debitcard niet het geval is. Een interessante reden is dat je de beste debitcard morgen al in huis kan hebben.

De beste service!

Al sinds het moment dat de eerste debitcards werden uitgegeven, wat ongeveer 5 jaar terug is, heeft de debitcard mijn interesse en het is mijn bedoeling om mensen te helpen om hun geldzaken voor 100% onder controle te krijgen of te houden. Ik zie zoveel mensen om me heen, die door onvoorziene omstandigheden de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en het maakt helemaal niet uit of je slim of niet zo slim bent, of je wel of niet hebt gestudeerd. Het kan echt iedereen overkomen.
Er zijn voorbeelden teveel om op te noemen. Kijk maar naar tv programma’s als een dubbeltje op zijn kant. Mensen hebben in dat programma niet eens een idee hoeveel geld ze aan boodschappen en aan vaste lasten betalen.
Ik heb gemeend om mensen direct te helpen als ze er niet meer uitkomen en daarbij zet ik de debitcard als belangrijk hulpmiddel in. Dit is de juiste manier om je financiën zo snel mogelijk weer op de rails te krijgen. Lees snel verder…

Hoe krijg je je financiën zo snel mogelijk op de rails?

Er zijn situaties denkbaar waarbij je zonder dat je het in de gaten hebt, begint met een betalingsachterstand. Stel je voor: je hebt een creditcard en wist niet dat je daarmee ongemerkt geld uitgeeft. Veel mensen komen hier pas na een vervelende ervaring achter.
Hetzelfde geld ook voor een Maestro bankpas. Deze bankpas is gekoppeld aan de betaalrekening van je bank. Zowel in het geval van een creditcard als in het geval van een Maestro bankpas betaal je pas achteraf. Dit is heel vervelend want later kan je pas zien hoeveel geld je uit hebt gegeven. Je gaat toch niet in een winkel, nadat je hebt afgerekend met je creditcard of bankpas, meteen je administratie bijwerken. De klanten achter je in de rij zouden wel eens boos op je kunnen worden.
Een gave oplossing hiervoor is dat je een debitcard gaat gebruiken. Dit is een vooraf oplaadbare creditcard waarvoor jij altijd in aanmerking komt. Een geweldige eigenschap van de debitcard is dat je geen geld leent, maar eerst geld op de kaart stort voordat je er een uitgave mee doet. Wil je meer uitgeven dan wat je zelf op de kaart hebt gezet, dan wordt je betaling geweigerd.
Nooit zal je teveel geld uit kunnen geven met je debitcard. De debitcard is dus 100% veilig.
Reden genoeg om nu direct je debitcard te bestellen>>

Reacties
Categorieën