De debitcard met de meeste mogelijkheden en de allerbeste voordelen
Debitcard
Debitcard
0

De debitcard met de meeste mogelijkheden en de allerbeste voordelen

0

Naar aanleiding van vragen en complimentjes van mijn bezoekers, vind ik het tijd worden om je nader te informeren over de debitcard met de meeste mogelijkheden en de allerbeste voordelen.

Voor het eerst op mijn website?

Misschien ben je voor het eerst op mijn website. Dan feliciteer ik je, want je kan hier een schat aan belangrijke financiële informatie vinden. En deze blog is bedoeld om aan jou uit te leggen wat een debitcard is, inclusief de allerbeste voordelen met betrekking tot jouw persoonlijke financiële situatie.
Misschien ken je mijn website en de debitcard al, in dat geval ook van harte gelukgewenst en goed dat je terug bent gekomen om meer te ontdekken over de fantastische debitcard.

Wat een debitcard is

Een debitcard kan je qua gebruiksmogelijkheden zien als een creditcard, met dien verstande, dat je vooraf geld op je debitcard moet storten, voordat je er een betaling mee kan doen.
Een heel groot voordeel is, dat je zeer bewust met je geld om gaat, waardoor je goed financieel overzicht behoudt.

Waarom geen creditcard?

Je wil geen creditcard omdat je door een creditcard te gaan gebruiken geld moet lenen. Elke uitgave die je met een creditcard doet zorgt ervoor dat je schuld steeds groter wordt.

Overzie je geldzaken

Het overzien van je geldzaken is een kunst op zich. Je merkt om je heen dat steeds meer mensen hun geldzaken niet (meer) overzien. Lees: Steeds meer mensen komen geld tekort. Misschien zit je ook met dat probleem. Het kan ook jou overkomen.
De oorzaak kan zijn dat je een creditcard gebruikt of regelmatig geld pint met je Maestro bankpas van je reguliere bank.

Maakt het uit of je weinig of veel inkomsten hebt?

Nee, in elke inkomensgroep en op elk leefniveau kan het mis gaan. Zoals gezegd is een creditcard (lening) of veelvuldig (onbewust) pinnen een grote boosdoener.

Wereldwijd betalen met de debitcard

Met de debitcard kan je overal ter wereld via het Mastercard of het Visacard netwerk afrekenen. Een debitcard kan je voor al je betalingen gebruiken. Ook je bankzaken kan je met de allerbeste debitcard regelen.

Viabuy debitcard is de allerbeste debitcard

De Viabuy debitcard is de allerbeste debitcard, vooral omdat het bedrijf achter deze unieke debitcard continu werkt aan het verbeteren en uitbreiden van betaalmethodes wereldwijd.
Maar ook werkt Viabuy aan het eenvoudig verrichten van financiële transacties binnen en buiten het internet, zodat iedereen gemakkelijk kan begrijpen hoe het werkt en het zelf eenvoudig toe kan passen.

Veel via het internet

Steeds meer en steeds vaker regelen we onze betalingen via het internet. Voor sommige leeftijdsgroepen is het best ingewikkeld om te begrijpen hoe computers, tablets en smartphones werken.
Elke groep in onze samenleving, ook die van laaggeletterden en ouderen moeten leren om met computers en smartphones om te gaan. Misschien ben je gewoon niet handig met computers, ook dan wil ik je helpen stel gerust je vraag.

Verder met de allerbeste debitcard

Zoals je nu weet is de Viabuy debitcard de allerbeste debitcard. Ook gezien de snelle levertijd, wij leveren binnen 2 dagen de debitcard in je brievenbus. Ook een belangrijk voordeel is dat je pas betaalt nadat je de debitcard hebt ontvangen. Je hebt ook nog eens 21 dagen het recht om de debitcard gratis te retourneren.
Tevens is er geen verpichte ID controle. Dit in tegenstelling tot alle andere betaalkaarten.

Wereldwijde betaalmogelijkheden

Zoals gezegd wordt er voor de Viabuy debitcard regelmatig wereldwijd gewerkt aan de meest moderne alternatieve betaaloplossingen. Dit betekent concreet dat je met de Viabuy debitcard werkelijk overal af kan rekenen.
Je kan denken aan Bancontact in België of Ideal in Nederland om maar even dicht bij huis te blijven.
Soieso kan je altijd en overal via het Mastercard netwerk afrekenen met de Viabuy debitcard. Maar in de wat kleinere web(winkels) heb je soms Bancontact of Ideal nodig.
Bovendien zitten er enorme verschillen in de afrekenmethodes van allerlei internetbedrijven wereldwijd.

Andere betaalmethodes zoals Apple Pay

Ik hoop dat je snapt dat er heel veel internetbedrijven zijn waar je inkopen kan doen (webshops), maar ook waar je contracten (Netflix) af kan sluiten.
En ik denk dat je geen kans onbenut wil laten. Niks is vervelender dan een negatieve ervaring bij een internetbedrijf.
Als je bijvoorbeeld heel veel uitzoekwerk op internet hebt verricht. En uiteindelijk het door jou uitgezochte product aan wil schaffen bij een webshop die vertrouwen uitstraalt en als dan blijkt dat je tijdens het afrekenen niet kan betalen met de betaalkaart die je hebt. Dan baal je enorm.
Gelukkig is er een betaalkaart waarmee je nooit tegen deze problemen aan kan lopen.
Dat is de Viabuy debitcard. Bestel hem Nu!

Reacties
Categorieën