De debitcard in het Coronatijdperk
Onvoorziene omstandigheden
Onvoorziene omstandigheden
0

De debitcard in het Coronatijdperk

0

In het Coronatijdperk, waarin we ons momenteel bevinden, is het van enorm groot belang om de debitcard te gebruiken voor al je geldzaken. Dit omdat je met de debitcard ten alle tijden 100% controle hebt over je eigen geld.
De debitcard is namelijk een verantwoord en veilig betaalmiddel. Dit komt omdat je met een debitcard eerst je eigen geld op de kaart dient te storten, voordat je er een uitgave mee kan doen.
Dit is, zeker in de coronatijd, een bescherming voor jezelf. Zo kan je namelijk niet meer uitgeven dan je werkelijk hebt aan eigen geld. En kom je dus niet in de schulden terecht.
Dit in tegenstelling tot een creditcard waarbij je geld leent. En je kan nooit weten op het moment van een uitgave, of je die schuld later terug kan betalen. Dit komt namelijk omdat er later wel weer andere onvoorziene omstandigheden kunnen zijn, waarmee je onmogelijk rekening had kunnen houden om de doodeenvoudige reden dat je het niet wist.

De mogelijkheden van een debitcard

De mogelijkheden van een debitcard zijn enorm. Je hebt exact dezelfde gebruiksmogelijkheden als bij een creditcard. Nadat je geld op je debitcard hebt gestort kan je overal ter wereld met de kaart terecht. Je kan op internet wereldwijd je aankopen doen, maar ook daar buiten. Zoals bijvoorbeeld bij een benzinestation of in een supermarkt.

De reisbewegingen beperken

Momenteel verwacht de regering van ons dat we onze reisbewegingen beperken, maar dat is maar van korte duur. Na half Januari is het waarschijnlijk weer opgeheven en dan kan je in elk werelddeel weer met je debitcard afrekenen. Het is handig als je bepaalde mogelijkheden ter beschikking hebt, en dat is met betrekking tot je debitcard het geval.

De debitcard in onzekere tijden

Zoals ook in deze blog beschreven is de debitcard zeer zeker in onzekere tijden een fantastisch betaalmiddel, daar jezelf de volledige controle in handen hebt. Gegarandeerd kom je door je debitcard niet voor financiƫle verrassingen te staan.
Een goed reden om direct je debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieƫn