De debitcard heb je heel hard nodig in financieel onzekere tijden

De debitcard heb je heel hard nodig in financieel onzekere tijden

In financieel onzekere tijden heb je de debitcard heel hard nodig. Dat komt omdat je juist als je er niet zo zeker van bent, dat je jouw inkomsten kan behouden, het plannen van je uitgaven van enorm groot belang is. En dat kan je niet beter doen dan met de debitcard.

Waarom heb je een debitcard nodig in onzekere tijden, zoals tijdens de Coronacrisis?

Juist als het moeilijk wordt met je geld, dan zou je de debitcard in moeten zetten om je inkomsten en uitgaven goed in balans te houden. Het goed in balans houden van je inkomsten en uitgaven betekent niks meer, dan dat je niet meer uit moet gaan geven, dan dat er binnen komt. En aangezien de debitcard het enige betaalmiddel is waarmee je die mogelijkheden hebt, mag je dat niet nalaten..

Als een van gezinsleden ziek wordt, hoe zit het dan met je inkomsten

Tijdens de Coronacrisis wordt door de regering gezegd, dat als een van de gezinsleden ziek wordt, dat de rest van het gezin dan ook thuis moet blijven. Dit kan een vervelende regel zijn, vooral als je normaal gesproken maar net rond kan komen. Daarom is het zo belangrijk om van tevoren geld te reserveren voor onvoorziene omstandigheden.

Dek je in tegen onvoorziene omstandigheden door een debitcard te gebruiken

Als je regelmatig de debitcard gebruikt voor al je betalingen, dan heb je goed overzicht van hetgeen je aan geld kan reserveren op de kaart. Zo bouw je een buffer op voor in onzekere tijden, zoals in het huidige Corona tijdperk.

Een debitcard voorkomt dat je in de schulden terecht komt

Omdat je door een debitcard te gebruiken niet in de schulden terecht kan komen, is het wenselijk om een debitcard te gebruiken en zeker nu we in een Coronatijdperk zitten is het veel veiliger dan contant geld.
Reden genoeg om meer te weten te komen over de debitcard.

Reactie plaatsen