Concerten reken je af met de debitcard

Concerten reken je af met de debitcard

Net zoals dat velen hun Clouseau concertkaartje vooraf hebben gereserveerd met hun debitcard voor een inmmiddels uitverkocht Carré, zo kan jij ook al je concerten vooraf reserveren met de debitcard. Dit is een veilig betaalmiddel welke je kan vergelijken met een creditcard. Maar de debitcards die op deze website worden aangeboden hebben unieke mogelijkheden. Zo uniek dat ze over hele bijzondere eigenschappen beschikken. Eigenschappen waar de allerduurste creditcards niet aan kunnen tippen.
Zo kan je ook op Ticketswap concertkaartjes kopen en verkopen via je debitcard.

Onbeperkte- en wereldwijde opwaardeerfaciliteiten

De Viabuy debitcard is een hele bijzondere debitcard. Zo kan je met deze kaart onbeperkt- en werkelijk overal opwaarderen. Of je nou binnen Europa reist of in Amerika, Azië of Australië, je kan heel simpel met je Smartphone of Iphone ter plekke opwaarderen. Dit komt omdat er aan je Viabuy debitcard een IBAN bankrekening is gekoppeld, zo is opwaarderen een fluitje van een cent en binnen enkele minuten kan je beschikken over je opgewaardeerde tegoed. Zo ga je ontspannen op reis!

Op internet de debitcard gebruiken

Uiteraard kan je ook op internet gebruik maken van de debitcard. Je kan er een Netflix contract mee afsluiten of aankopen doen in Nationale- en internationale webwinkels.

Een avondje uit

Zoals dat je met de debitcard vooraf een concert of voetbalkaartjes kan reserveren, kan je ook afreken in een restaurant of hotel nadat je een heerlijk avondje uit eten bent geweest. Hoe de debitcard precies werkt leg ik hieronder aan je uit.

Hoe werkt de debitcard?

De debitcard werkt hetzelfde als een creditcard. Alleen is het grote verschil dat je een creditcard niet van tevoren opwaardeert, maar dat je geld leent. Een creditcard is dus een lening. Dit is een situatie waarbij je maar heel moeilijk je geldzaken kan overzien. Dit komt omdat je op het moment dat je de creditcard wil gaan gebruiken uit kan geven wat je wil. Er zijn geen beperkingen aan. En dat is een groot nadeel! Zonder dat je er erg in hebt geef je dus veel meer geld uit dan je uiteindelijk wil.
Om dit te voorkomen kan je beter een debitcard aanschaffen.
Deze moderne betaalkaart staat ook wel bekend als de creditcard zonder zorgen. Je stort vooraf geld op de kaart en kan zo alleen maar uitgeven wat je hebt. Hierdoor is roodstaan bij je bank onmogelijk geworden.
Reden genoeg om nu de debitcard aan te vragen>>>

Reactie plaatsen