Spend Management, ook wel Budegetcontrole genoemd
Spend Management
Spend Management
0

Budgetcontrole Openbank en Soldo met betrekking tot prepaid betaalpassen van oudsher de debitcard

0

Volledige budgetcontrole bij Openbank en Soldo, beide uitstekende aanbieders van Prepaid betaalpassen, van oudsher bekend als de debitcard..
Laten we even teruggaan naar de tijd dat er nog geen digitale betaalmiddelen bestonden, toen alles met contant geld gebeurde. Dit is niet meer voor te stellen. Je ging toen nog naar een bank om je geldzaken te regelen. Internetbankieren was er toen nog niet.

Eurocheques en Fysieke betaalkaarten

Ik kan me nog goed herinneren dat er jaren geleden na het contante geld Eurocheques waren, dat was makkelijk want je kon toen 300 Euro per cheque uitschrijven en daar in een winkel bijvoorbeeld kleding koppen en die cheque leverde je daar dan in. Ik denk dat er in die tijd ook wel creditcards waren, maar die gebruikte men liever niet omdat geld lenen in die tijd taboe was. Mensen die de traditionele creditcard toch gebruikten kwamen vaak in de schulden terecht. Mastercard en Visacard gaven die kaarten uit. Maar je kwam daar niet vanzelf voor in aanmerking.
Je financële verleden werd stevig onder de loep genomen. De tijd van acceptatie was zeker 1-2 weken. Nu niet meer voor te stellen in deze tijd waarin alles heel snel gaat.

Willen mensen nog wel een creditcard?

Zoals gezegd we leven in een tijd waarin we meestal haast hebben en vandaag denken morgen wil ik iets aankopen in een ander werelddeel of snel een vliegtuigreis gaan maken. Als je dan een creditcard aan moet vragen, dan ben je absoluut te laat. Gelukkig kan je de debitcard van Openbank morgen al in huis hebben.

Persoonlijke debitcards koppel je aan een gratis Openbankrekening

Persoonlijke debitcards koppel je aan een Openbankrekening van de debitcarduitgever Openbank. Dit zijn Mastercard debitcards. Met deze prepaid betaalpassen kan je bij meer dan 36 miljoen betaalpunten wereldwijd terecht. Ook kan je als je eenmaal een Gratis Openbankrekening hebt geopend een spaarrekening of een depositorekening afsluiten bij Openbank met een enorme hoge rente. 

Volledige budgetcontrole op je persoonlijke inkomsten en uitgaven

Ik heb het al zo vaak gezegd met de prepaid betaalpassen, voorheen de debitcard, heb je de volledige budgetcontrole op je inkomsten en uitgaven.

Waarom praten we over Budgetcontrole of Spend Management?

We praten over budgetcontrole of Spend Management,omdat jij als een goede rentmeester van je eigen geld het beste je financiën zeer zorgvuldig kan plannen, en met het fantastische realtime overzicht dat je bij de Openbank debitcard hebt, is dat geen enkel probleem. Op deze manier hou je jouw privéhuishouding enorm goed op orde. Maar wat nu als je ook nog Zzp'er bent of een onderneming hebt met personeel? Nou dan zal je je privéuitgaven en je zakelijke uitgaven heel goed moeten scheiden, want ook zakelijk gezien is budgetcontrole uiteraard ook heel belangrijk. Maar ook voor de belastingdienst moet je aan de verplichtingen van de wetgever voldoen, en die stelt daar hoge eisen aan.

Verantwoord budgetbeheer met de zakelijke debitcards van Soldo

De zakelijke debitcards van Soldo zijn er voor elk bedrijf. Voor ZZP'er werkt het vrijwel hetzelfde als met je persoonlijke debitcard. Je hebt dan niet een uitgebreid debitcardbeheersysteem wat bij de debitcards van Soldo voor het MKB en voor grote ondernemingen wel het geval is. Maar goed met de zakelijke debitcard voor Zzp'er hou je keurig je zakelijke uitgaven gescheiden van je persoonlijke en heb je ten alle tijden een fantastisch real time overzicht.

Spend Management met de zakelijke debitcards van Soldo

Ik zei het al met de zakelijke debitcards van Soldo voor het MKB en voor grote ondernemingen heb je niet alleen debitcards voor al je werknemers en je teams en je projecten ter beschikking, maar ook een fantastisch budgetsysteem, een spend managementsysteem,  waarbinnen je de bedrijfskosten middels een realtime overzicht uitstekend beschikbaar hebt, en vergeet niet dat elke financiële transactie direct wordt verwerkt, en bovendien ook in het boekhoudprogramma dat jij gebruikt. Zo worden maandafsluitingen ook een fluitje van een cent. Je bent altijd bij met je boekhouding. Voorgaande neemt jou en je werknemers enorm veel werk uit handen, een forse besparing op je personeelskosten dus.

Reacties
Categorieën