Bij de Moneypass prepaid creditcard zit een addertje onder het gras

Bij de Moneypass prepaid creditcard zit een addertje onder het gras

De Moneypass prepaid creditcard lijkt heel goedkoop, maar er zit een addertje onder het gras. Naast de aanschafkosten van €8,95 betaal je maandelijkse gebruikskosten van €2,50 per maand. Per jaar zijn de kosten van de kaart dus 12x€2,50+€8,95=€38,95
Dat maakt de Moneypass prepaid creditcard de allerduurste digitale betaalkaart.

Heb je dan heel veel mogelijkheden met de Moneypass?

De mogelijkheden met deze debitcard zijn nogal beperkt. Zeker als je kijkt naar de opwaardeermogelijkheden van €3.750 per kalenderjaar. Zelfs de meeste creditcards hebben nog meer krediet.

Credticard

De meeste creditcards zijn stukken voordeliger in aanschaf. Let wel op als je een creditcard wil, dan schuilt daar ook een risico in.
Met de creditcard reken je namelijk achteraf af. Je leent geld wat je later weer moet terugbetalen. Doe dit nooit, ga voor zeker en kies voor een goede betaalbare debitcard.

Debitcard ook wel prepaid creditcard genoemd

De debitcard die ook bekend staat als prepaid creditcard is een geweldig digitaal betaalmiddel waarmee je werkelijk overal af kan rekenen. Een van de voordelen is dat je vooraf geld op je debitcard moet storten voordat je er een transactie mee kan doen.
Zoals je op mijn website kan lezen zijn er heel veel verschillen tussen de diverse debitcards die ik allemaal beschrijf op mijn blogpagina’s. Ik zal me in deze blog beperken tot de Viabuy debitcard omdat dit de absolute nummer één onder de debitcards is.

Viabuy is de nummer één debitcard

De Viabuy debitcard is de nummer één onder de debitcards. Dit komt omdat je met de Viabuy debitcard onder andere onbeperkte opwaardeermogelijkheden hebt. Zo kan iedereen binnen een uur geld op jouw Viabuy debitcard overgemaakt hebben. Bovendien beschik jij als Viabuy debitcardhouder over een IBAN bannkrekening waarmee je al je betalingen supersnel kan regelen.
Wil je meer weten over deze bijzondere debitcard? Lees dan de Viabuy blog.

Reactie plaatsen