Bier en chips voor het kwalificatieduel Nederland Luxemburg reken je af met de debitcard

Bier en chips voor het kwalificatieduel Nederland Luxemburg reken je af met de debitcard

Bier en chips voor mooie voetbalwedstrijden zoals het kwalifitcatieduel tussen Nederland en Luxemburg, reken je af met de debitcard. Aangezien het duel binnen enkele minuten gaat beginnen heb jij vast die aankopen al gedaan met je debitcard.
Ik wens je een spannende wedsrijd, haal het bier maar alvast te voorschijn.

De debitcard voor al je aankopen rondom een voetbalwedstrijd

Aangezien je met de debitcard al je aankopen nauwkeurig kan plannen. Je geeft alleen maar uit wat je beschikbaar hebt. Maar voor belangrijke voetbalwedstrijden zoals dit kwalificatieduel heb je dat natuurlijk al goed geregeld.
Al je andere inkopen in de supermarkt neem je natuurlijk ook direct mee, deze reken je ook gemakkelijk af met de debitcard.

Waarom zou je geen creditcard gebruiken?

Je gebruikt geen creditcard omdat je met de debitcard al je aankopen heel goed kan plannen. Bovendien leen je met de debitcard geen geld, hetgeen bij een creditcard wel het geval is. En je moet maar zien dat je aan het eind van de maand voldoende geld hebt om de creditcardrekening op tijd te kunnen voldoen.
Bovendien wil je toch ongestoord naar een belangrijke voetbalwedstrijd kijken en je tijdens die wedstrijd niet druk maken of je het financieel wel redt.

De debitcard is het beste betaalmiddel voor al je voetbalinkopen

De debitcard is het beste middel voor al je voetbalinkopen zoals bier, chips en cola en alle andere lekkere hapjes die je samen met je vrienden bij dit o zo belangrijke kwalificatieduel nodig hebt.
En met de Viabuy debitcard boek je met de handige App supersnel geld over naar je kaart door middel van het bij de kaart aan jou toegekende IBAN Bankrekeningnummer.
Klik hier om je kaart snel te bestellen en mis het kwalificatieduel niet.

Reactie plaatsen