Betalen zonder zorgen wil je met een creditcard doen
creditcard
creditcard
0

Betalen zonder zorgen wil je met een creditcard doen

0

Steeds meer mensen willen het liefst met een creditcard of met een vooraf oplaadbare creditcard afrekenen op internet. Ideal vinden we niet meer zo fijn om mee te betalen, omdat je aankopen met Ideal niet zijn verzekerd tegen beschadiging, verlies of diefstal. Ook als je bestelde product niet aankomt, dan kan je bij een prepaid creditcard in aanmerking komen voor vergoeding.

De Debitcard: de creditcard zonder zorgen

Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn  andere blogs is de Debitcard de creditcard zonder zorgen. Dit betekent dat je jouw geldzaakjes prima kan overzien, door in plaats van een creditcard de debitcard te gaan gebruiken. Ook heb je geen gedoe met ingewikkelde aanvraagprocedures waarbij je je moet verantwoorden over je inkomsten en uitgaven. Heerlijk dat je met een debitcard, waarbij je overigens dezelfde mogelijkheden hebt als bij een creditcard, van de voordelen van een creditcard geniet. Je leent geen geld en bouwt geen schuld op.

Creditcards zonder limiet!

Sinds kort kan je een creditcard zonder limiet aanvragen. Dit betekent dat je uit kan geven wat je maar wil. Besef je het grote nadeel?
Een Giga-schuld kan je opbouwen. Kijk maar hoe het veel Amerikanen momenteel is vergaan. Dit is niet iets wat je wil dat jou overkomt.
Een creditcard zonder limiet lijkt wel heel erg leuk, maar voorkom dat uitgeven van geld met een betaalkaart een automatisme gaat worden. Het vervelende is dat je net zoals bij het pinnen snel het overzicht verliest en financieel behoorlijk knel kan komen te zitten. Je kan beter kiezen voor een creditcard zonder financiële zorgen.

De creditcard zonder zorgen

De Viabuy en de N26 debitcard is absoluut de creditcard zonder zorgen. Dit betekent dat je een vooraf oplaadbare creditcard met onbeperkte opwaardeermogelijkheden kan bemachtigen, zonder dat je geld leent en het interssante is dat je er altijd voor in aanmerking kan komen en .
Klik hier voor meer info>>>

Reacties
Categorieën