Debitcard
Debitcard
0

Betaal je zorgkosten via een gratis bankrekening behorend bij Viabuy's debitcard

0

Omdat nog niet iedereen weet dat je met de gratis bankrekening van Viabuy, welke behoort bij de Viabuy debitcard, onder andere je zorgkosten kan betalen, schrijf ik deze informatieve blog speciaal voor jou.

Regel je bankzaken met de Viabuy debitcard

Zoals je waarschijnlijk wel zal weten is de Viabuy debitcard de allerbeste debitcard, dit komt omdat deze debitcard naast de mogelijkheid om contant geld op de kaart te storten, de unieke mogelijkheid heeft om al je betalingen ermee te regelen.

Wat zijn al je betalingen?

Met al je betalingen wordt bedoeld: Je bankzaken die je nu waarschijnlijk bij een van de reguliere banken regelt. Van je vaste lasten zoals je energierekening, je zorgkosten en je huur of hypotheek tot aan de rekeningen die je moet betalen als je bijvoorbeeld een vakantiereis moet betalen of als je wat op internet aanschaft.
Of je nu zelf een factuur of een acceptgiro overmaakt of dat je een incasso opdracht afgeeft aan diegene die een dienst voor je regelt (energiebedrijf), met de gratis bankrekenkng, die je krijgt als je een Viabuy debitcard aanvraagt, is het allemaal mogelijk.

Waar is de debitcard oorspronkelijk voor bedoeld?

De debitcard is oorspronkelijk bedoeld om mensen beter en verantwoorder met hun geld om te laten gaan. In het verleden zijn namelijk heel veel mensen het schip ingegaan door het gebruiken van een creditcard.
Ook met de traditionele bankpas,(in de volksmond staat de Maestro bankpas bekend als pinpas) komen er nog steeds heel wat mensen in de financiƫle problemen. Dit komt door ongeremd pingedrag of doordat men door het vele pinnen op een gegeven moment niet meer weet wat er totaal is gepind over een aantal pintransacties. Ga maar na als jij een pintransactie doet, waneer je daar een notitie van maakt.
Met de debitcard heb je dat probleem niet. Dat komt omdat je eerst geld op de debitcard moet storten voordat je ermee af kan rekenen.

Dankzij de debitcard heb je 100% controle over je geldzaken

Omdat je dankzij de debitcard bewuster met je geld omgaat dan met een creditcard of pinpas, heb je 100% controle over je geldzaken. Je kan niet meer geld uitgeven dan je hebt.
Dit is de belangrijkste reden waarom jij kiest voor de Viabuy debitcard met gratis bankrekening.

Reacties
Categorieƫn