Apple creditcard heeft beperkingen ten opzichte van debitcard

Apple creditcard heeft beperkingen ten opzichte van debitcard

Vandaag lees ik een bericht van de Amerikaanse Bank Goldman Sachs die samen met Apple de creditcard uit gaat geven. Wat mij opvalt is dat naast al de beperkingen die een creditcard al heeft, de nieuwe creditcard van Apple nog veel meer beperkingen heeft.
Zo kan je de creditcard niet gebruiken, als jij je Apple account niet goed genoeg beveiligt hebt, als je wil betalen met bitcoins heb je een probleem. Maar ook als je (tijdelijk) geen Iphone meer hebt dan wordt je Apple creditcard geblokkeerd.

De nadelen waar creditcardgebruikers al last van hadden

Naast de nadelen van het gebruik van een creditcard, zoals dat je geld leent en je inkomen wordt getoetst alvorens je in aanmerking komt voor een creditcard, heeft de creditcard van Apple nog veel meer nadelen. Daarom kan je beter een debitcard nemen. Om nog specifieker te gaan, kies voor de Viabuy debitcard. Daarmee kan je namelijk ook met Bitcoins je debitcard opwaarderen.

Misschien wil je helemaal geen bitcoins?

Stel je wil geen Bitcoins of hebt er geen dan is het wellicht een interessant gegeven om naar de N26 You debitcard en de N26 Metal debitcard te kijken. Deze N26 debitcards geven jou 360 dagen aankoopbescherming op al je aankopen. Je kan kiezen uit 5 kleuren, je hebt een bij de kaart ingebouwde reis- en annuleringsverzekering, en je mobiele telefoon is verzekerd tegen defecten en beschadigingen.

Open een gratis account en ontvang je N26 debitcard

Het handige bij N26 is dat je heel makkelijk een gratis IBAN bankaccount opent en dat je N26 debitcard binnen 2 dagen aan je wordt verzonden.
Het handige aan zo’n gratis bankaccount is dat je heel makkelijk jouw N26 debitcard kan opwaarderen via elke willekeurige bankrekeningen. Ook het storten van contant geld is mogelijk. Op deze wijze kan iedereen jouw N26 You debitcard of je N26 Metal debitcard opwaarderen.
Reden genoeg om direct jouw persoonlijke N26 debitcard aan te vragen>>>

Reactie plaatsen