Aankopen doen in de Google Play Store
Debitcard
Debitcard
0

Aankopen doen in de Google Play Store

0

Vanmorgen kreeg ik een vraag van een bezoeker, wat de beste debitcard is om je aankopen mee te doen in de Play Store? Ik kan me heel goed voorstellen, dat als je een leuk spel aan wil kopen in de Google Play Store, dat je dan het liefst zo snel mogelijk wil beginnen. Dit is al een goede reden om de Viabuy debitcard aan te schaffen. Deze debitcard kan je namelijk morgen al in huis hebben. Je hoeft dan niet lang te wachten, voordat je jouw favoriete spel kan gaan spelen.

Waarom geen creditcard?

Regelmatig krijg ik de vraag van mijn cliënten waarom het beter is om geen creditcard aan te schaffen. Het is beter om geen creditcard aan te schaffen omdat de kans enorm groot is dat jij je financiën niet meer kan overzien.
Met een creditcard gaan de uitgaves namelijk ongemerkt. Je ziet iets, en kan het direct aanschaffen. Tenminste dat denk je. Maar omdat je met een creditcard geld leent, hetgeen je later pas terug hoeft te betalen, overzie je de uitgaves niet op het moment dat je bijvoorbeeld een spel aankoopt in de Google Play store.
Gelukkig heb ik de oplossing voor je in de vorm van een vooraf oplaadbare creditcard.

De Vooraf oplaadbare creditcard van Viabuy

De vooraf oplaadbare creditcard staat beter bekend als de Viabuy debitcard. Dit is een betaalkaart waarbij je van tevoren geld op de kaart moet storten, voordat je er een uitgave mee kan doen. Zo ga je veel bewuster met je geld om en kan je alleen maar hetgeen uitgeven wat je werkelijk bezit.

Wat kan ik er allemaal mee aanschaffen?

Met een Viabuy debitcard kan je hetzelfde aanschaffen als met een creditcard. Met dien verstande dat je natuurlijk wel het geld echt moet hebben. Het werkt zo simpel als wat. Je gaat bijvoorbeeld naar de Google Play store en het enige wat je hoeft te doen is Mastercard als betaalmethode te selecteren. Bovendien kan je met een Viabuy debitcard al je betalingen automatiseren door je gegevens eenmailig veilig in te stellen via Masterpass

Reacties
Categorieën