100% controle over je geld dankzij de debitcard
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

100% controle over je geld dankzij de debitcard

0

Nog nooit is er zoveel over financiële zaken gesproken als ten tijde van de Coronacrisis. Nu kunnen we ons afvragen of er een tweede golf komt. Aangezien er in Spanje alweer meer mensen besmet zijn met het Coronavirus is het zeker dat het virus nog lang niet klaar is, en dat het zeer zeker ook voor langere tijd zijn weerslag op de economie zal hebben, dus ook op jouw portemonnee. Dus juist nu is het enorm belangrijk om 100% controle te krijgen en te behouden over je geld.

Onverwachtse aanslagen van de belastingdienst

Ook kan het zo zijn dat er deze week een onverwachtse aanslag in je brievenbus zit. Hoe ga je die onverwachtse kosten ophoesten? Heb je voldoende reserves opgebouwd?

Hoe bouw je reserves op?

Door regelmatig een debitcard te gebruiken, hou je je geld 100% onder controle. Hierdoor weet je exact wat je aan het eind van de maand over hebt en dus ook wat je apart kan zetten voor onvoorziene omstandigheden.

Hoe werkt een debitcard

Een debitcard werkt hetzelfde als een creditcard qua gelduitgiftes. Het grote verschil tussen een debitcard en een creditcard is dat je bij een debitcard eerst geld op de kaart stort, voordat je er werkelijk een betaling mee kan verrichten. Bij een creditcard daarentegen leen je geld. Een creditcard is dus een geldlening, waarbij je financiële verleden, maar ook je huidige financiële situatie onder de loep wordt genomen. Op zich is dit al vervelend, omdat je allerlei financiële documenten op moet vragen en op moetesturen naar de betreffende instantie.
Een debitcard daarentegen heb je middels een paar simpele muisklikken aangevraagd, en die ontvang je binnen 24 uur in je brievenbus. Bij een creditcard gaan hier meer dan 2 weken overheen.

Hierboven is duidelijk aangegeven waarom je beter voor een debitcard kan gaan.

Waarom je voor een debitcard kiest

Naast de hierboven genoemde redenen, is ook een hele belangrijke reden om voor een debitcard te kiezen, dat je niet in de schulden terecht wil komen. Want als je eenmaal achterloopt met je betalingen, dan loop je die moeilijk meer in. Anders gezegd: Je gaat steeds verder achterlopen met het voldoen aan je maandelijkse financiële verplichtingen. En je wil toch ook in een knappe auto rijden en op een leuke manier op vakantie gaan.
Zo is ook belangrijk dat je kinderen er goed gekleed bijlopen en dat de contributie voor de sportclubs op tijd betaald kan worden. Allemaal belangrijke zaken, waar een debitcard je bij kan helpen.

De voordelen van de debitcards weet je nu

Je denkt nu misschien zijn dat alle voordelen van debitcards? Nee, zeker niet. Ook de oneindige opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden zullen we met je bespreken.

Oneindige opwaardeermogelijkheden van de debitcard

Je kan net zoveel geld op de debitcard storten als je zelf wil. Natuurlijk moet je dat geld wel hebben. Het storten van je eigen geld gaat heel makkelijk. Dat kan via elke IBAN bankrekening. Maar ook kan je contant geld op je debitcard storten.

De bestedingsmogelijkheden van de debitcard zijn onbeperkt en onbegrensd

Omdat de opwaardeermogelijkheden van de debitcard onbeperkt zijn, zijn jouw bestedingsmogelijkheden dat ook. Ook waar je je geld wil besteden met behulp van je debitcard kent geen grenzen. Met andere woorden overal ter wereld kan je afrekenen met je debitcard. In Nederland, in Europa, en in elk ander werelddeel. Uiteraard kan je ook op internet terecht met je debitcard.
We zullen de reis vervolgen door je te informeren wat er werkelijk allemaal mogelijk is met de debicard.

Internet en de debitcard

Omdat internet de toekomst heeft en er steeds meer mogelijk is op het wereldwijd web, willen we graag beginnen met jou te informeren wat je allemaal af kan rekenen met de debitcard.

Afrekenen bij webshops

Afrekenen bij Webshops, zoals bij Bol.com of Amazon is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook als je nieuwe hardware aan wil schaffen kan je uiteraard ook terecht bij Amac.
En zo hebben we allemaal onze voorkeursleveranciers waar we onze producten graag bestellen.

Streamingsdiensten activeren met de debitcard

Ook streamingsdiensten, zoals Diney+ Videoland, en Netflix activeer je met de debitcard.
Dit geldt uiteraard ook voor Audiodiensten zoals Apple Music.

Gebruik van de debitcard buiten internet om

Zoals gezegd kan je ook offline de debitcard gebruiken voor al je betalingen wereldwijd. Op vakantie gebruik je de debitcard voor al je vakantieuitgaven. Denk maar aan het huren van een auto of het boeken van je vliegticket.

Kan je de debitcard ook gebruiken als je niet op vakantie bent?

Ook als je niet op vakantie bent kan je de debitcard gebruiken. Zoals voor het afrekenen van je boodschappen in de supermarkt, of voor het tanken van benzine.

De debitcard gebruiken in de Horeca

Ook in de Hotel, restaurant en op het terras kan je heel eenvoudig (contactloos) afrekenen met de debitcard.
Ook het vooraf reserveren van een hotel doe je met de debitcard.

Naast de hierboven genoemde mogelijkheden kan je de debitcard gebruiken voor administratieve handelingen. Zo kan je automatische incasso’s instellen. bijvoorbeeld voor je Netflix abonnement of voor het abonnement bij je sportschool.
Hier blijkt wel weer uit dat de mogelijkheden van een debitcard veel uitgebreider zijn dan die van een creditcard. En dat het ten aanzien van jouw persoonlijke financiële planning alleen maar voordelen heeft.

Het bewaken van je budget

Als natuurlijk persoon doe je er verstandig aan om je budget te bewaken. Als trotse debitcardbezitter krijg je toegang tot digitale financiële overzichten, welke je via een App, maar ook via een beveiligde website kan benaderen. Je hebt altijd en overal toegang en inzicht in deze bijzondere duidelijke debitcardoverzichten.

Dankzij de debitcard 100% controle over al je financiën

Dankzij de debitcard heb je dus overal ter wereld 100% controle over je financiën. Zo weet je , waar je ook bent, door de bijzonder overzichtelijke debitcard overzchten en heb je een uitstekend inzicht in je geldzaken.
Reden genoeg om de debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën