Wil je een virtuele of een fysieke debitcard van Openbank?
OpenBankDebitcard
OpenBankDebitcard
0

Wil je een virtuele of een fysieke debitcard van Openbank?

0

Of je een virtuele of een fysieke debitcard van de populaire interetbank Openbank wil hangt af van wat je precies met de debitcard wil gaan doen. Nu in het Coronatijdperk willen we snel en efficiënt onze aankopen op internet kunnen doen en daar heb je heel vaak een creditcard voor nodig. Een creditcard is een betaalkaart waarbij je geld leent. Elke uitgave die je met de kaart doet maakt je schuld groter. Steeds meer mensen willen daarom geen creditcard maar wel af kunnen rekenen op internet, en helaas heb je daar toch vaak een creditcard voor nodig. Maar gelukkig kan je ook met een Openbank debitcard overal terecht op internet om je aankopen te doen of om een abonnement op Netflix, of het HBO Max van Warner Bros af te sluiten. De HBO Max is zeer binnenkort ook voor Nederlanders beschikbaar. en je zal echt een Mastercard debitcard van Openbank nodig hebben om de Warner Bros movies te kunnen bekijken.
Een debitcard is namelijk een vooraf oplaadbare creditcard en omdat Warner Bros vanuit Nederland bezien een buitenlandse onderneming is heb je echt een Europese debitcard nodig zoals een van de kaarten van Openbank. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat je bij de debitcards van Openbank geen geld leent, maar eerst je eigen geld op de aan de kaart gekoppelde IBAN-bankrekening dient te storten en en vervolgens kan je met de R42 Openbank debitcard overal ter wereld betalen.
Bovendien zijn de Openbank debitcards helemaal gratis.

De Ecommerce Virtuele debitcard

De Ecommercw Virtuele debitcard is een online debitcard waar je direct een aankoop mee kan doen op internet. Het is dus geen fysieke kaart. Je ontvangt een 16-cijferig kaartnummer, en de csv-code.
Het handige aan je virtuele kaartgegevens is dat je er direct aankopen mee kan doen op internet. Je hoeft de aankopen die je zo graag wil doen geen moment uit te stellen.
De Ecommerce debitcard van Openbank is direct beschikbaar voor jou. En omdat het een debitcard is en je eerst geld op de kaart moet storten voordat je ermee af kan rekenen vindt er geen BKR-controle plaats. Je financiële situatie doet er dus niet toe.

Waarom je een fysieke Openbank Mastercard Debitcard wil

De fysieke Openbank R42 Mastercard debitcard biedt je nog meer mogelijkheden dan de Ecommerce debitcard. Met de R42 Mastercard debitcard van Openbank kan je ook op lokatie afrekenen.
Denk maar aan een huurauto die op het vliegveld voor je klaar staat. Ik neem aan dat je ook al bezig bent met je zomervakantie van volgend jaar voor te bereiden. Ook kan je een reis boeken bij booking.com en als je met een van de Openbank debitcards afrekent kom je in aanmerking voor een hoge korting. Dit geldt ook voor autohuur. En zo heb je met de Openbank debitcards bij heel bedrijven recht op hoge aankoopkortingen. Dit is waar de Openbank debitcard onder andere in uitblinkt.
Reden genoeg om direct een van de Openbank debitcards aan te vragen.

Reacties
Categorieën