Wat is een Money2Go debitcard?
Debitcard
Debitcard
0

Wat is een Money2Go debitcard?

0

Een Money2Go debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard met lage instapkosten. Omdat de instapkosten lager zijn dan bij de Viabuy en N26 Black debitcard, zijn de mogelijkheden van deze debitcard uiteraard ook beperkter.
Net zoals bij starters op de woningmarkt die niet meteen een huis kunnen kopen met de uitgebreidste mogelijkheden, geldt dit natuurlijk ook in debitcardland. Alle waarde naar zijn geld! Weet dat de Money2Go debitcard een uitstekende prepaidkaart is om mee te beginnen. Eenvoudig in het gebruik en goed betaalbaar voor studenten of voor als je net je eerste baantje hebt, nadat je bent afgestudeerd.

Oplaadmogelijkheden

Bij N26 Black en Viabuy kan je onder andere met IBAN opwaarderen. Omdat Money2 Go een debitcard aanbiedt tegen een goedkoper tarief, zijn de oplaadmogelijkheden veel beperkter. Opwaarderen met iDEAL is de enige mogelijkheid die Money2Go aanbiedt.

Debitcard beter dan creditcard

Door een creditcard te gebruiken, als je er al voor in aanmerking komt, is menigeen in de schulden terecht gekomen. Een veel voorkomend nadeel is dat je geld leent met een creditcard en dat het uitgeven daardoor wel heel makkelijk en ongemerkt kan gaan, zodat op het moment dat je jouw creditcardafrekening ontvangt, dat je dan schrikt hoeveel je moet betalen.
Je begrijpt dat de kans heel groot is, dat je de creditcardrekening niet op tijd kan voldoen. Gevolg is een hoge boeterente. En als je een maand later jouw openstaande creditcardschuld nog niet hebt afgelost, dan is er sprake van rente over rente. Dat wordt dus een hele dure grap!
Bovendien is de kans groot dat je aan al je andere financiƫle verplichtingen, zoals je huur, je energiekosten en je zorgkosten, ook niet tijdig kan voldoen.
Dit lijkt me een duidelijke reden om te gaan voor een debitcard.

Reacties
Categorieƫn