Veilig pinnen doet iedereen met de debitcard
Veilig Betalen
Veilig Betalen
0

Veilig pinnen doet iedereen met de debitcard

0

Onlangs hield het Nibud een onderzoek waaruit bleek dat minder jonge kinderen (vanaf 10 jaar) veilig met hun pincode omgaan. Daarom is het van belang om te investeren in een betaalkaart waarbij je als ouder het pingedrag van je kind(eren) goed kan volgen. De debitcard biedt de oplossing.

Gaat je kind veilig met geld over straat?

Veilig met contant geld over straat is vrijwel niet meer aan de orde. Omdat het digitaal betalen steeds meer wordt, zullen we onze kinderen op vrij jonge leeftijd (vanaf 10 jaar) moeten leren hoe ze verantwoord en veilig betalen.
Je kan je afvragen hoe veilig pinnen is en of er geen alternatieven zijn.

De debitcard kan het pinnen vervangen

De debitcard is een betaalkaart waarmee je vrijwel overal ter wereld af kan rekenen. Zowel op internet als daarbuiten dus. Dit betekent dat we onze kinderen hiermee al op zeer jonge leeftijd vertrouwd moeten maken.

Zakgeld

Het geven van zakgeld in contanten is niet meer van deze tijd. Een mogelijkheid is, om het zakgeld wat je kind elke week van jou ontvangt, op een debitcard te storten. Maak duidelijke afspraken wat je kind met het zakgeld mag doen.

Is er een debitcard voor minderjarigen

Jazeker, de Viabuy debitcard heeft een kaart die je als zakgeldkaart kan gebruiken voor je kind. Het bestellen van de kaart werkt als volgt: nadat je een hoofdkaart hebt aangevraagd, kan je voor je kind een zakgeldkaart bestellen tegen de helft van de prijs.

Controle via jouw debitcard

Via de debitcard heb je via het hoofdaccount 100% overzicht. Zo kan je real time zien wat je kind uitgeeft en hou je dus volledig de controle.
Reden genoeg om direct de debitcard aan te vragen.

Debitcards vergelijken

Misschien wil je eerst debitcards vergelijken, omdat de prijzen en mogelijkheden nogal verschillen.

Reacties
Categorie├źn