Trastra Visa Debitcard

De Trastra Visa debitcard is het beste alternatief voor een creditcard. De Trastra kaart laad je voor gebruik op. Dit kan je doen via een willekeurige IBAN of SEPA bankrekening, maar je kan de kaart ook opwaarderen bij een grenswisselkantoor. of bij Western Union.
Het voordeel van de Trastra debitcard ten opzichte van de traditionele creditcard is, dat je geen geld leent. Daardoor vind er geen kredietcontrole plaats. Of je nu of in het verleden schulden hebt gemaakt, Je hoeft alleen maar een gratis account te openen, en vervolgens vraag je de debitcard aan.
Andere voordelen van de Trastra debitcard zijn dat je ook Crypto munten op de kaart kan zetten, en ermee kan betalen. Dit bied je de meeste mogelijkheden. Er is dus veel meer mogelijk dan met welke andere betaalkaart dan ook.,
Ik zal je hieronder uit de doeken doen wat je allemaal met de Trastra debitcard kan doen. Met andere woorden ik leg je uit waar je de kaart dus voor kan gaan gebruiken.
Naast het handelen in Crypotomunten kan je de kaart ook simpelweg gaan gebruiken om er wereldwijd je aankopen mee te doen. Het is heel simpel, want deze debitcard kan je overal gebruiken.
Zo kan je de kaart gebruiken voor je digitale aankopen. Dit zijn de aankopen die je op internet doet. Het 16 cijferige debitcardnummer tik je in bij de betaalmethode Visacard creditcard, gevolgd door de csv code. Dit is de persoonlijke code die op de achterkant van je debitcard staat.
Uiteraard kan je ook als je onderweg bent in fysieke winkels afrekenen met de kaart. Niet alleen in fysieke winkels, maar ook in een hotel, restaurant of bij een benzinestation en op tolwegen.
Het komt er dus op neer dat je de Trastra Visa debitcard op allerlei manieren kan opwaarderen. En eenmaal opgewaardeerd kan je er overal heel makkelijk mee betalen, ook contactloos.
Reden genoeg om direct een gratis account te openen en je debitcard aan te vragen.

Reactie plaatsen