Totale hypotheekschuld is niet verder gestegen
economie
economie
0

Totale hypotheekschuld is niet verder gestegen

0

Vandaag las ik in het nieuws dat de totale hypottheekschuld niet verder is gestegen. Wel hebben meer Nederlanders een eigen woning aangekocht. Dit betekent dat al die mensen goed na moeten gaan denken over hun financiële situatie. Dit is niet iets wat je een aantal jaren kan laten rusten. Als eigen huisbezitter, wat overigens een zeer goede investering is, kom je op een gegeven moment voor onvoorzien onderhoud te staan. Het is dus zaak om hier rekening mee te houden en dus geregeld geld ervoor apart te zetten. Onderhoud je je huis goed dan zal de waarde van je huis zeer zeker gaan stijgen.

Je financiën voor 100% onder controle

Je wil je financiën altijd voor 100% onder controle hebben. En zoals je weet betreft het al je inkomsten en uitgaven en dat zijn nogal wat verschillende posten. Het is dus zaak om een systeem te gaan gebruiken waarmee je elk moment van de dag, dus via je Smartphone of tablet een helder en nauwkeurig overicht in al je financiën hebt. En uiteraard wil je ook bewust met je geld omgaan, zodat je aan het eind van de maand een deel van je hypotheek af kan lossen en de hypotheekrente en al je andere vaste lasten dus op tijd kan voldoen.

Debitcard met online account

Zoals gezegd heb je een goed systeem nodig waarmee je jouw geldzaken goed kan overzien en wel op het moment dat het jou het beste uitkomt. De Viabuy debitcard en de N26 debitcards zijn perfecte systemen om met het zeer goed beveiligde online account of met de App wijs met je geld om te gaan.
Reden genoeg om de mogelijkheden te vergelijken

Reacties
Categorieën