Tijdens de prijzenoorlog van de supermarkten reken je makkelijk af met je debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Tijdens de prijzenoorlog van de supermarkten reken je makkelijk af met je debitcard

0

Vanmorgen zag ik op RTL-Z dat er een prijzenoorlog op komst is in de Nederlandse supermarkten. Uiteraard is het zaak, als je voordelig uit wil zijn, om de prijzenoorlog in de media en in de folders, maar ook in de supermarkten goed in de gaten te houden.

Goedkoper uit met je debitcard

Zoals je misschien al weet ga je met de debitcard bewuster om met je geld dan met een creditcard of pinpas. Bij een debitcard stort je vooraf geld op de kaart en daarna kan je er pas een betaling mee verrichten. Dit is een van de grote voordelen van een debitcard ten opzichte van een creditcard of pinpas.
Met een pinpas kan je door de tijd heen veel geld uitgeven. Zo zie ik mensen heel vaak pinnen voor de allerkleinste bedragen. Vergeet niet dat alle kleine bedragen tesamen een groot bedrag vertegenwoordigen.

Met een creditcard is het nog erger. Hiermee leen je geld en elke keer dat je een uitgave met je creditcard doet, wordt je schuld groter.

100% controle dankzij de handige App

Zoals gezegd stort je met een debitcard vooraf geld op je kaart en leen je dus geen geld. Wat ook heel handig is, is dat je dankzij de handige App altijd en overal 100% controle hebt over je geld. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.

Goedkoper uit in de supermarkt

Zeker nu er een prijzenoorlog op komst is, is het bijzonder slim als je de boodschappen in de supermarkt met je debitcard afrekent. Je stortte toch al van tevoren geld op je kaart en zal nu zien dat je geld over gaat houden. Ook tijdens het boodschappen doen heb je direct overzicht via de handige App, die je uiteraard allang op je mobiel hebt geïnstalleerd.

Reacties
Categorieën