Ter bestrijding van het coronavirus heb je de debitcard hard nodig
Coronavirus
Coronavirus
0

Ter bestrijding van het coronavirus heb je de debitcard hard nodig

0

Een van de dingen die belangrijk is om het coronavirus een halt toe te roepen is het vermijden van contant geld, dit is goed te doen door de debitcard in te zetten ter bestrijding van het coronavirus.

Contant geld

Contant geld moeten we voorlopig uit de weg gaan. Maar heb je dan geen contant geld nodig om de debitcard mee op te waarderen? Nee hoor, je gebruikt je bankrekening om je debitcard mee op te waarderen en vervolgens kan je heel makkelijk je boodschappen thuis laten bezorgen en afrekenen met je debitcard. Zo hou je het coronavirus buiten de deur.

Is een debitcard een veilig betaalmiddel?

Eigenlijk heb ik die vraag net al beantwoord. Doordat jij alleen je debitcard vasthoudt kan het virus niet overgedragen worden op anderen. Let natuurlijk wel op dat je 1,5 meter afstand houdt. Spreek dit direct af als je boodschappen worden bezorgd. De bezorger zal daar natuurlijk ook rekening mee houden.

Waarvoor is de debitcard handig in tijden van het Coronavirus?

Zoals je vanmorgen waarschijnlijk al in het nieuws hebt gehoord gaan boodschappendiensten niet alleen meer personeel aannemen, maar zal Amazon ook meer personeel aan gaan nemen. Dit betekent dat je met de debitcard ook bij Amazon heel veel producten kan bestellen.

100% controle over je geldzaken

Ten tijde van het Coronavirus, waardoor veel mensen thuis moeten werken en velen hun inkomen zien verminderen, is het nog belangrijker om 100% controle te houden over je geldzaken. Omdat je wellicht gespannen bent over deze wereldwijde epidimie zal het zeker niet makkelijker worden. Wees alsjeblieft verstandig en zet de debitcard in om ook jouw geldzaken onder controle te houden.

Hoe hou ik mijn geldzaken onder controle?

Zoals gezegd kan je de geldzaken goed onder controle houden door de debitcard in te zetten als verantwoord betaalmiddel.
Omdat je geen geld leent, maar eerst geld op de kaart stort voordat je ermee af kan rekenen neem je geen onnodige financiële risico’s.
Reden genoeg om de debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën