Steeds meer Nederlanders stappen over naar een Goedkopere bankrekening
Bank
Bank
0

Steeds meer Nederlanders stappen over naar een Goedkopere bankrekening

0

Vandaag was in het nieuws dat steeds meer Nederlanders overstappen naar een goedkopere bankrekening. Dit signaleeer ik al een tijdje, omdat op onze website steeds meer mensen kiezen voor een gratis bankrekenng zoals die van Viabuy en N26. Bankrekeningen die gecombineerd worden met debitcards.
Een trend die zich ook met andere producten voort gaat zetten. Zoals het overstappen van energiemaatschappij en ziektekostenverzekeraar. Zaken die je op korte termijn veel geld op kunnen leveren. En nu er vaker wordt aangekondigd dat de prijzen stijgen, denk ook maar aan de btw-verhoging op boodschappen, willen we niks liever dan de hand een beetje op de knip houden.

Duitse economie zit in een recessie

Vandaag werd door RTL bevestigd dat het niet goed gaat met de Duitse economie. Minder export naar China. Mensen kopen minder producten, waardoor bedrijven met een productieoverschot blijven zitten. Ook merken we dat de werkeloosheid aan het dalen is. Reden te meer om weer eens goed na te gaan denken of de creditcard wel handig is. Kan jij je geldzaken nog wel goed overzien?

Nadelen van een creditcard

Ik zal het nog maar eens noemen, omdat we, als het goed gaat, de creditcard toch weer gaan gebruiken. Met het enorme grote nadeel dat we onze financi├źn niet goed overzien. Het gaat zo makkelijk geld uitgeven want je hebt toch krediet. Maar waarom zou je de debitcard niet gebruiken, als je weeet, dat je dan je geldzaken wel goed overziet?

De debitcard in goede en in slechte tijden

Hoe je er financieel voor staat, maakt niet uit. Je komt altijd in aanmerking voor een debitcard. En nu er debitcards zijn met een gratis bankrekenng, heb je een leuk financieel voordeeltje meteen al te pakken bij de aanschaf van je debitcard.

Viabuy Gold of N26 Black

Zoals gezegd hebben beide debitcards een gratis IBAN bankrekening. Zo kan je heel makkelijk je debitcard opwaarderen. Echter heeft de N26 Black het nadeel dat het opwaardeerlimiet beperkt is.
Wil je de beschiking hebben over onbeperkte opwaardeermogelijkheden, kies dan voor de Viabuy debitcard.
Om prijzen en mogelijkheden te vergelijken, klik je hier>>>

Reacties
Categorie├źn