Schaf de N26 Metal Mastercard debitcard aan, mede omdat deze debitcard goed voor het milieu is
N26
N26
0

Schaf de N26 Metal Mastercard debitcard aan, mede omdat deze debitcard goed voor het milieu is

0

Als je toch een debitcard wil aanschaffen, neem er dan een, waarvan de materialen waaruit de debitcard is vervaardigd, goed voor het milieu is. Een ding is zeker, we kunnen niet meer zonder een goede betaalkaart, en als je al vaker op deze website bent geweest, dan weet je dat een debitcard enorm veel voordelen heeft ten opzichte van een traditionele creditcard en als je nou ook nog eens met je aanschaf van een N26 Metal debitcard goed voor het milieu kan zorgen, waarom zou je het dan niet doen?

Zorg met de aanschaf van een N26 Metal debitcard goed voor het milieu

Aangezien de Metal debitcard goed is voor het milieu, om de logische reden dat de materiaalsoort metaal, waar de kaart uit is vervaardigd, 100% recycleerbaar is, moge het duidelijk zijn dat de aanschaf van een persoonlijke N26 Metal debitcard naast alle voordelen die deze debitcard voor je biedt, 100% te hergebruiken is. Dus erg goed voor het milieu!

Waar is de N26 Metal debitcard nog meer goed voor?

De N26 Metal debitcard is naast de voordelen voor het milieu, ook heel goed voor je portemonnee. Als je goed met de debitcard omgaat, door hem regelmatig te gebruiken, zal je merken dat je (meer) geld over gaat houden. Door het gebruiken van de N26 Metal debitcard ga je veel bewuster met je geld om dan met een creditcard en daarom is de N26 Metal debitcard niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Hoge kortingen met je N26 Metal debitcard

Met de N26 Metal debitcard heb je naast de eerder genoemde voordelen recht op hoge kortingen, onder andere op vliegvakanties en bij pretparken zoals Disneyland Parijs en Walibi. Maar ook op speciale acties bij Booking.com, zolang je maar met de N26 debitcard afrekent.

Goed verzekerd met de N26 Metal debitcard

Naast het wereldwijde betaalgemak en de milieuvriendelijkheid van de N26 Metal debitcard, beschikt deze debitcard over een aantal bij de prijs inbegrepen dekkingen op verzekeringsgebied.
Hierbij kan je denken aan een bij de prijs inbegrepen reis- en annuleringsverzekering, maar ook krijg je geld uitgekeerd als je vlucht vertraging ondervindt.
Ook als je onverwachts van je vakantie in het buitenland naar huis terug moet keren, is dat financieel goed geregeld en mocht je een ongeval krijgen in het buitenland, dan worden je medische kosten volledig vergoed.

De N26 Metal debitcard is van alle gemakken voorzien

Je zal inmiddels wel begrepen hebben dat de milieuvriendelijke N26 Metal debitcard van alle gemakken is voorzien.
Hieronder volgen de belangrijkste, die je nodig kan hebben.

 • Je geld is tot €100.000,- gedekt door het bankengarantiestelsel
 • Je krijgt geld uitgekeerd als je bagage zoekraakt
 • Je krijgt een uitgebreide reis- en annuleringsverzekering
 • Je krijg je geld terug als je onverwachts eerder terug moet keren van je reis
 • Je bent ook in het buitenland verzekerd tegen medische kosten
 • Je bent verzekerd voor als je een ongeval krijgt met openbaar vervoer
 • Als gevolg van schade aan een huurauto hoef je het eigen risico nooit zelf te betalen

Nog meer gemakken van de milieuvriendelijke N26 Metal debitcard

 • Wereldwijd afrekenen met Apple Pay en Google Pay
 • Makkelijk opwaarderen via elke IBAN-bankrekening
 • Anderen kunnen ook geld op jouw debitcard storten
 • Onbeperkte opwaardeermogelijkheden
 • Overal afrekenen, ook op internet

Altijd direct antwoord op je vragen

De helpdesk van de N26 debitcard geeft altijd direct antwoord op je vragen via een speciaal telefoonnummer. Dit is een ongekende service waar jij als houder van je persoonlijke N26 Metal debitcard recht op hebt.
Naast de milieuvriendelijkheid en en de onbegrense en onbeperkte mogelijkheden die de N26 Metal debitcard je biedt, is dit een ongekende service, die geen enkele andere debitcard- of creditcardmaatschappij je biedt.
Dit is een belangrijke reden om over te stappen naar N26 of voor het eerst jouw persoonlijke N26 debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën