Pinnen met je debitcard is ideaal
Debitcard
Debitcard
0

Pinnen met je debitcard is ideaal

0

Het is ideaal om te pinnen met je debitcard omdat je door het gebruik van de debitcard niet voor financiële verrassingen kan komen te staan. Dit komt omdat je eerst geld op je debitcard moet storten, voordat je het uit kan geven. Op deze manier plan je de uitgaves zorgvuldig en door het heldere financiële overzicht weet je exact hoe je er financieel voor staat.

Waarom zou ik niet gewoon met mijn Maestro bankpas kunnen pinnen?

Natuurlijk kan je gewoon met je Maestro bankpas pinnen. Maar let goed op: pinnen is een automatisme, op het moment dat je met je Maestro bankpas pint denk je er vaak niet bij na of het handig is om je geld op dat moment uit te geven.
Kijk jij in een winkel hoe je er op dat moment financieel voor staat? En ga je daarna pas pinnen?

Dankzij de debitcard heb je altijd goed overzicht

Omdat je met de debitcard van tevoren geld op je kaart moet storten en daardoor goed nadenkt of het geld er is, ga je bewust(er) met je geld om en houd je goed overzicht in je geldzaken.

Kan ik met mijn debitcard overal pinnen?

Bij steeds meer winkels is het mogelijk om met de debitcard te pinnen. Net zoals met je Maestro pinpas kan je met de debitcard pinnen. Het maakt niet uit of je bij de Hema gebak gaat kopen, of bij een supermarkt of bij een andere winkel je aankopen doet.
Pinnen met je debitcard werkt exact hetzelfde als bij een bankpas.
Bovendien beschik je met een van de N26 debitcards over een aabn de kaart gekoppelde gratis internetbankrekening.
Dit betekent in Jip en Janneketaal dat je met behulp van een persoonlijk aan jou toegekend IBAN bankrekeningnummer geld op je kaart kan storten, bijvoorbeeld via internetbankieren.
Het geld staat vrijwel direct op je kaart zodat je er snel mee kan pinnen.

Meer informtie>>>

Reacties
Categorieën