Ook de Viabuy debitcard is een betaalkaart met ongekende mogelijkheden
Debitcard
Debitcard
0

Ook de Viabuy debitcard is een betaalkaart met ongekende mogelijkheden

0

De debitcard van Viabuy is een geweldig alternatief voor een traditionele creditcard. Voordat je met de debitcard van Viabuy af kan rekenen moet je de kaart eerst opladen met je eigen geld. Daarna kan je overal ter wereld met de Viabuy debitcard afrekenen.
Bij de traditionele creditcard werkt het totaal anders. Je leent geld, met het grote nadeel, dat je nooit kan weten of je later het geleende geld op tijd terug kan betalen. Bovendien overzie je met een creditcard maar heel moeilijk je uitgavepatroon. Met de debitcard van Viabuy is dat totaal anders. Elk moment heb je namelijk een realtime overzicht beschikbaar via een handige App. En bovendien kan je niet meer geld uitgeven dan je werkelijk hebt, omdat je zogezegd eerst je eigen geld op de kaart stort voordat je er daadwerkelijk mee af kan rekenen. Dit voorkomt dus ook dat je in de schulden terecht komt. De Viabuy debitcard werkt dus preventief en dat is een hele geruststelling.

De debitcard is gekoppeld aan eeen handige IBAN bankrekening

Elke debitcard die op deze website wordt aangeboden is gekoppeld aan een handige IBAN bankrekening. Een groot voordeel daarvan is dat je direct vanaf elke andere bankrekening geld op de aan de debitcard gekoppelde IBAN bankrekening kan storten. Zo kan iedereen jouw debitcard opwaarderen met banktegoeden, maar ook met contant geld. Zodoende is er geen bovengrens hoeveel geld er op de debitcard kan worden gestort.
Is de debitcard eenmaal opgeladen dan zijn er veel gebruiksmogelijkheden voor jou beschikbaar.

Auto huren met de Viabuy debitcard

Over het huren van een auto met een debitcard kan je heel veel informatie vinden op internet. Maar een ding is zeker en dat is dat steeds meer mensen hun debitcard gebruiken om een auto te huren.

In een persbericht las ik met de mededeling van verkeersbureau.info dat in 2016 al meer dan 70% van de kaarttransacties met een debitcard plaatsvonden.
Kan je nagaan hoe lang de debitcard al populair is in binnen- en buitenland. Zeker ook voor het huren van een auto.
Let wel: bij het huren van een auto wordt er bij het ophalen van de auto een borg op de kaart in mindering gebracht. Als je de auto zonder schade terugbrengt, wordt de borg direct weer gerestitueerd op je debitcard.
Van tevoren kan je dus als je dat wil je huurauto reserveren en als je uit het vliegtuig stapt kan je direct je reis vervolgen.

Reserveringen met de Viabuy debitcard

Net zoals dat je een huurauto van tevoren kan reserveren met je debitcard kan je ook een hotel van tevoren reserveren met je debitcard. Maar ook een bioscoop- of een schouwburgbezoekje behoort tot de mogelijkheden.

Maandelijkse abonnementen stel je in met de debitcard

Denk aan een streamingsabonnement zoals bij Prime of Videoland, of aan een audiodienst zoals Google Play Music De abonnementskosten kunnen middels een automatische incasso van je debitcard worden geïncasseerd.

Overige internetdiensten

Naast de hierboven genoemde internetdiensten kan je ook denken aan het leveren van de door jou bestelde producten. Je hebt waarschijnlijk zo je eigen voorkeursadresjes waar je bij besteld en de debitcard is een vertrouwd betaalmiddel voor elke webshop wereldwijd.

Internetaccounts

Je zal wel weten wat internetaccounts zijn. Je hebt er vast een flink aantal. Bij de Google Play store of bij Playstation een game-account. Na 3 jaar krijg je van Viabuy een nieuw debitcard toegestuurd. Deze kaart heeft in ieder geval een nieuwe vervaldatum deze moet je aanpassen in de reeds bestaande internetaccounts die op jouw naam of op die van je kinderen staat, zodat je daar je aankopen kan blijven doen of je games kan blijven spelen.

Een debitcard voor je minderjarige kinderen

Nadat je voor jezelf een debitcard hebt aangevraagd, kan je er ook een voor je kinderen aanvragen. Veel ouders doen dit. Zo geven ze hun kind(eren) een debitcard, zijnde een zakgeldkaart. Zo leren ze op jonge leeftijd al goed met de digitale financiële betaalmiddelen om te gaan.

Gebruik je debitcard als je onderweg bent

Er zijn legio mogelijkheden om de debitcard te gebruiken. Denk maar aan het tanken van benzine, het afrekenen in een hotel, restaurant of andere Horecagelegenheid zoals in de voetbalkantine. Onderweg met je huurauto? Ook dan kan je onderweg de debitcard gebruiken om bijvoorbeeld leuke souvenirtjes mee naar huis te nemen.

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard, zonder dat je financiën onder de loep hoeven te worden genomen. Bij de traditionele creditcard is dit namelijk wel het geval. Bij de traditionele creditcard leen je geld en wordt je inkomen eerst getoetst. Je moet aan heel wat voorwaarden voldoen en zodoende is de levertijd van een echte creditcard ook veel langer dan bij een debitcard.
Zodoende heeft de debitcard enorm veel voordelen boven de traditionele creditcard. Zoals dat je geen geld leent, je debitcard binnen 24 uur wordt geleverd en je inkomen niet wordt gechecked. Door een debitcard aan te schaffen bespaar je jezelf heel veel rompslomp.
En wat de gebruiksmogelijkheden betreft zit er geen enkel verschil tussen een debitcard en een creditcard.
Genoeg redenen om te kiezen voor een debitcard.

Reacties
Categorieën