Ook bij de ANWB huur je een auto met de debitcard
Autohuur
Autohuur
0

Ook bij de ANWB huur je een auto met de debitcard

0

Als je vanuit je eigen land met een huurauto op vakantie wil, dan is een huurauto van de ANWB een goed idee. Je kan met een debitcard, een huurauto bij de ANWB reserveren. Je kan dit ook doen op elk vliegveld in binnen- en buitenland. Dat is heel makkelijk voor als je uit het vliegtuig stapt bij aankomst, dat je dan meteen je reis kan vervolgen.

Heb je een debitcard nodig?

Om 100% controle te hebben over je geld, heb je een debitcard nodig. Je kan met een creditcard ook een auto huren, maar dan heb je het grote nadeel dat je geld leent, wat je op een later moment weer moet terugbetalen. En daarom overzie je met een creditcard je geldzaken niet.
Bij een debitcard daarentegen leen je geen geld, maar je stort eerst je eigen geld op de kaart, en daarna kan je wereldwijd met de kaart afrekenen. Dus je kan met een debitcard overal ter wereld een auto huren, maar je kan ook afrekenen waar je maar wil. Dus op internet, maar ook buiten internet om.

Welke debitcard wil je?

Welke debitcard je wil, hangt niet zo zeer af van wat je met de kaart wil gaan doen, maar het kan bijvoorbeeld afhangen van welk design je wil. Zo hebben de verschillende debitcards allemaal hun eigen design (kleur). Ook zijn er debitcards die beschikken over bepaalde verzekeringen zoals reisverzekering, verzekering van je mobiele telefoon en compensatie voor als je vliegtuig vertraging heeft opgelopen.

Een belangrijk voordeel van een debitcard

Een belangrijk voordeel van een debitcard is dat er geen financiƫle BKR-controle plaatsvindt. Zodoende wordt de kaart direct verzonden en kan je nadat je de kaart hebt opgewaardeerd met je eigen geld er direct mee betalen op vele locaties en op internet.

100% controle over je geld

Als je een debitcard met een creditcard gaat vergelijken dan zal je al snel merken dat door een debitcard te gebruiken je 100% controle hebt over je eigen geld. Je weet exact van tevoren hoeveel geld je op de kaart hebt gestort of hoeveel geld een relatie op de debitkaart gestort heeft. En bovendien gaat het opwaarderen heel makkelijk via elke willekeurige IBAN bankrekening en het wereldwijde betaalgemak dat een debitcard heeft valt bij velen bijzonder goed in de smaak.
Voldoende reden om direct een debitcard aan te schaffen.

Reacties
Categorieƫn