Ontvang jij als internetshopper je spullen veel te laat?
Debitcard
Debitcard
0

Ontvang jij als internetshopper je spullen veel te laat?

0

Uit recente onderzoek van het centraal bureau voor de statistiek is gebleken dat 4 van de 10 internetshoppers (dit is 42%) problemen hebben met het afrekenen, waardoor  ze hun spullen veel te laat ontvangen.
Laten we eerlijk zijn, je spullen vanachter je computer of smartphone bestellen is toch het efficiëntste. Het bespaart je enorm veel tijd. Je hoeft niet meer naar de winkel toe te gaan. En bovendien ben je veel goedkoper uit dan dat je in een fysieke winkel koopt.
Maar hoe los je het te laat leveren van je goederen op?

Snel afrekenen is een must

Als je met een veilige en betrouwbare betaalmethode afrekent dan heb je al een streepje voor bij de webshopeigenaar. Kies voor een betaalkaart waar de webshopeigenaar ook gebruik van maakt!
Kies voor Mastercard als afrekenmethode en je zal zien dat je de bestelde producten morgen al in huis hebt.

Viabuy’s Mastercard Debitcard

Viabuy’s Mastercard Debitcard is de topkaart onder de debitcards en uiteraard beschikt deze (digitale) betaalkaart over de Mastercard betaalmethode. Het werkt heel simpel, je selecteert Mastercard nadat je de goederen die je wil kopen in het winkelmandje hebt gelegd. Automatisch word je doorgestuurd naar de betaalpagina van de webshop. Hier selecteer je Mastercard als betaalmethode en vervolgens tik je het 16-cijferige kaatnummer in wat op je Viabuy debitcard staat vermeld. Nu je hebt betaald zal het webshopbedrijf de door jou bestelde producten direct verzenden.

Meer info over de Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard is een vooraf oplaadbare debitcard. Het is een debitcard die qua mogelijkheden vergeleken kan worden met een creditcard. Met het enorme grote voordeel dat je geen geld leent, maar via de debitcard alleen maar uit kan geven wat je werkelijk hebt.

Kan ik met de Viabuy debitcard alleen maar aankopen doen op internet en in fysieke winkels?

Nee, je kan met de Viabuy debitcard ook al je bankzaken regelen. Je krijgt dus een gratis IBAN bankrekeningnummer bij je debitcard cadeau. Met deze code kan je razendsnel je debitcard opwaarderen en zoals gezegd kan je al je bankzaken er tevens mee regelen.

Bestel de Viabuy debitcard>>>

Reacties
Categorieën