economie
economie
0

Ontduiken van belastingen is erg onverstandig

0

De belastingdienst spoort personen op die de belasting ontduiken. Regelmatig krijg ik vragen van mijn bezoekers of ze met een debitcard anoniem kunnen blijven. Ik adviseer mijn bezoekers altijd dat ze verplicht zijn om al hun inkomsten op te geven, ook grote spaartegoeden vallen eronder. De overheid komt er altijd achter als jij niet al je inkomsten opgeeft. Naast dat je niet eerlijk bezig bent, wat echt nooit goed zal voelen, krijg je later heel veel extra kosten te betalen en bovendien kan er ook nog een gevangenisstraf boven je hoofd hangen. Waarom zou je dat risico willen lopen?

Of je een debitcard anoniem kan gebruiken is van ondergeschikt belang

Ik gaf al aan dat je niet goed bezig bent als je belasting wil ontduiken. Naast dat het niet goed voelt, neem je onnodige risico’s. Risico’s die zijn weerslag op jou hebben, maar ook op je gezin. Op de lange termijn ga je flink het schip in en achteraf heb je spijt als je niet eerlijk al je inkomsten hebt opgegeven. Wees liever verstandig en ga zorgvuldig met je financiën om. De debitcard kan je daarbij goed van pas komen.

100% overzicht in je financiën

De debitcard is een enorm goed betaalmiddel waarbij je altijd je financiën goed overziet. In tegenstelling tot een bankpas of creditcard moet je eerst geld op je debitcard storten voordat je er een uitgave mee kan doen.
Bij een Maestro bankpas of creditcard kan je onbewust heel veel geld uitgeven en merk je pas veel later als je de financiële overzichten inziet, hoe je financiële situatie er op dat moment uitziet.

Onbegrensde mogelijkheden

Met een Viabuy debitcard beschik je over onbegrensde mogelijkheden. Zo kan je zowel via een papieren bankoverschrijving als met behulp van internetbankieren geld op je debitcard storten. Ook kunnen andere met behulp van het aan jou toegekende IBAN bankrekeningnummer geld op jouw persoonlijke Viabuy debitcard storten.
Ook kunnen zowel jij als elk ander persoon contant geld op je persoonlijke Viabuy debitcard storten. Dit is mogelijk bij elk Grenswisselkantoor en Western Union agentschap. Bij elk bankkantoor in België en Duitsland is het ook mogelijk.
Voor meer informatie klik je hier>>>

Reacties
Categorieën