Bestellen
Zakelijke debitcards
Zakelijke debitcards
0

Online boekhoudprogramma en de Debitcard

0

Bijzonder is het dat online boekhoudprogramma's vandaag de dag worden gekoppeld aan de beste zakelijke debitcardsystemen dankzij Spend Management. De debitcard is in. 2008 in het leven geroepen door Mastercard en Visacard, omdat steeds meer personen, en ook bedrijven door het gebruiken van de traditionele creditcard in de financiƫle problemen terecht kwamen.

Debitcard versus Creditcard

Inmiddels is het wel bekend dat je met een creditcard geld leent en met een debitcard. niet. Ook bedrijven willen liever investeren met geld wat ze zelf hebben, dan dat ze bij de bank aankloppen om geld te lenen. Dat treft want vandaag de dag zijn er debitcardbeheersystemen die als basis Spend Management hebben. Dat wil zeggen het draait om kostenbeheersing.

Krijg controle met de debitcard dankzij Spend Management

Het begin is een zakelijk debitcardaccount aanvragen

waarna je als ondernemer virtuele debitcards aan kan maken en die koppel je vervolgens met een druk op de knop aan het online boekhoudprogramma dat jij gebruikt. Zo heb je naar je boekhouding ook geen omkijken meer.

Hoe werkt Spend Management met een aan het debitcardbeheersysteem gekoppeld boekhoudprogramma?

Eigenlijk werkt het vrij eenvoudig. Het is een database waarbij je instelt nadat je een debitcard voor een werknemer, team, of project of voor een bepaald doel zoals een incasso, een budget aan toekent. Het boekhoudprogramma daaraan koppelen is slechts een simpele instelling. Daarna houdt het debitcardbeheersysteem, wat we vandaag de dag ook wel Spend Managementsysteem noemen je boekhouding bij een rolt de kwartaalaangifte voor de belastingdienst er vanzelf uit.


Alle kosten in je boekhouding verwerkt

Het Spend Managementsysteem verwerkt alle kosten in je boekhouding. Zowel de directe kosten als de indirecte kosten, en boekt het automatisch naar de Verlies en Winstrekening en de balans. Zo worden declaraties ook meteen via de app opgenomen in het boekhoudprogramma dat jij gebruikt, en rapporten rollen indien je dat wenst uit het Spend Managementsysteem.

Soldo Spend Management ideaal voor elke ondernemer

Het Soldo Spend Management systeem is ideaal voor elke ondernemer. Je kan het al aanschaffen als je een eenmanszaak hebt. En doorgroeien naar het midden- en kleinbedrijf. Klik hier om je zakelijke debitcardaccount te openen.

Reacties
Categorieƫn