Ongekende mogelijkheden met de debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Ongekende mogelijkheden met de debitcard

0

Wat veel mensen niet weten is dat je met een debitcard ongekende mogelijkheden hebt, maar ook dat het een betaalmiddel is dat kan voorkomen dat je in de geldzorgen terecht komt.
Onder ongekende mogelijkheden met betrekking tot de debitcard wordt verstaan de manier waarop je je geldzaken overal ter wereld op een hele eenvoudige manier kan beheren, en dat je je zodoende onderweg geen zorgen hoeft te maken over je financiën. Dankzij de Debitcard App heb je bovendien overal en altijd inzage in je financiën.

Gebruik je debitcard alsof je een creditcard in handen hebt

Met een debitcard heb je dezelfde gebruiksmogelijkheden als bij een creditcard. Op internet bijvoorbeeld selecteer je de betaalmethode creditcard en je kan dan inderdaad de debitcard gebruiken alsof je een echte creditcard in handen hebt.

Onbeperkte opwaardeermogelijkheden

Met een debitcard heb je ongekende opwaardeermogelijkheden. Dit komt omdat je debitcard gekoppeld is aan een IBAN bankrekening. Zo kan iedereen, dus ook jij zelf, geld op die IBAN bankrekening storten, zodat je debitcard direct is opgewaardeerd en jij er overal ter wereld mee af kan rekenen.

Kan ik mijn maandelijkse abonnementskosten af laten schrijven via de debitcard?

Jazeker, ook het abonnement van je sportclub of je Videoland, of je Amazon Prime abonnement kan je maandelijks van je debitcard af laten schrijven. Het instellen daarvan is supersimpel.

Kan ik werkelijk overal met de debitcard terecht?

Ja, overal waar Mastercard wordt geaccepteerd en dat is vrijwel overal, kan je met de debitcard terecht. Wel moet je natuurlijk eerst voldoende saldo op de kaart hebben staan, alvorens je af kan rekenen.

Voordelen van de debitcard

Een groot voordeel van een debitcard is dat je niet rood kan komen te staan en niet in de schulden terecht kan komen. Dit komt doordat je eerst je eigen geld op de kaart moet storten voordat je er overal ter wereld mee af kan rekenen.
Een goeie reden om de debitcard van je keus aan te vragen.

Reacties
Categorieën