Nooit meer vreemde valuta’s halen dankzij de debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Nooit meer vreemde valuta's halen dankzij de debitcard

0

Het is interessant dat je dankzij de debitcard nooit meer vreemde valuta’s hoeft te halen. Dit komt voor, als je bijvoorbeeld naar Amerika of naar een ander land gaat, waar je niet met de Euro af kan rekenen. Zo loop je geen risico dat je bestolen wordt. Als je vreemde valuta’s bij een bank bestelt, dan betaal je er een hoge prijs voor. Bovendien brengen banken ook nog eens transactiekosten in rekening.
Als je na je vakantiereis vreemde valuta’s overhoudt, dan wil je die weer inleveren en krijg je er veel minder in waarde voor terug.
Een optie is om de debitcard in te zetten voor je vreemde valuta.

Veilig op reis dankzij de debitcard

Het is veilig om de debitcard te gebruiken. Veiliger dan dat je met contant geld op reis gaat. Bovendien is het moeilijk in te schatten hoeveel geld je nodig hebt tijdens je reis.
Als je bij terugkomst van je reis de vreemde valuta weer in wil leveren bij je bank, dan krijg je er minder voor terug. Je houdt zonder dat je de debitcard ervoor gebruikt dus minder over.

Is de debitcard wel veilig?

De Debitcard is een bijzonder veilig betaalmiddel. Dit komt omdat je de enige bent die de pincode weet. Iemand anders kan dus niet, ook al hebben zij je debitcard gestolen, zomaar geld van je kaart afhalen. Bovendien kan je overal ter wereld je kaart opwaarderen. Bijvoorbeeld via je Smartphone of Tablet, maar ook via de handige debitcardapp
Bovendien kan je wereldwijd al je aankopen doen, ook in elke vreemde valutasoort.

Keus genoeg uit debitcards

Op mijn website bied ik debitcards aan uit met zeer uiteenlopende mogelijkheden.
Zo betaal je bij de N26 debitcards geen valutakosten. Ontdek de mogelijkheden.

Reacties
Categorieën