Nieuwe generatie debitcards van Trastra

Nieuwe generatie debitcards van Trastra

Sinds 2008 beschikken we over de debitcard als zeer interessant betaalmiddel. Deze kaart verving de creditcard, wat nog steeds het geval is. Omdat velen een creditcard gebruikten, en doordat je met een creditcard geld leent, kwam je in de schulden terecht. Zeer zeker word er met de nieuwe generatie debitcards, waarvan de Trastra debitcard er een van de nieuwe generatie is,. een nieuw tijdperk op betaalgebied ingeluid.
De manier waarop banken vandaag de dag zaken doen is enorm veranderd ten opzichte van een aantal jaren terug. Zo gebruiken heel veel mensen niet meer de bank om de hoek, zoals Rabo of SNS, maar vinden het makkelijker om vanachter de computer of mobiele telefoon hun geldzaken te regelen, doodeenvoudig om de reden dat het veel efficiënter is. Waarom zou je nog naar een bankkantoor gaan, als je het vanuit je luie stoel kan regelen?

Nieuwe generatie debitcards

In ieder geval is de nieuwe debitcard enorm interessant. Met deze kaart kan je veel meer dan met de traditionele creditcard. Ook de reguliere bankpas laat te wensen over. Daarmee kan je in het buitenland niet overal terecht. Hetgeen met de debitcard dus wel het geval is.
Simpel gezegd. is de debitcard de traditionele creditcard zonder dat je geld leent. Er is geen sprake van kredietcontrole. Het bureau voor kredietregistratie (BKR). kan je buiten beschouwing laten. Daarom heb je de Trastra debitcard de volgende dag al in huis.

Enkele voordelen

Laten we de voordelen nog eens doornemen. Door de Trastra debitcard te gebruiken ga je bewuster met je geld om. Dit komt omdat je eerst even een overboeking doet vanaf een van je IBAN bankrekeningen. Je boekt je eigen geld over naar de rekening die gekoppeld is aan je Trastra debitcard. Het leuke aan deze kaart is dat je naast de opwaardering in Euro's en de opwaardering in vreemde valuata's ,ook kan opwaarderen in Crypto Coins. Deze digitale munt wint steeds meer aan populariteit en steeds meer mensen betalen er graag mee. Bovendien is dit in binnen- en buitenland een zeer gewaardeerd betaalmiddel. Anders gezegd: Je kan er overal mee terecht. bovendien is de Trastra debitcard er een van Visa met net iets meer betaalmogelijkheden dan de Mastercards. dit wil dus zeggen dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer voordelen

Ook een voordeel van de Trastra debitcard is dat je elke transactie die je doet zeer goed kan monitoren. El moment heb je een real time overzicht. Je weet dus altijd hoe je er financieel voorstaat. In deze tijd, een tijd waarin veel mensen in de geldzorgen zitten, zeer raadzaam. Je kan schulden beter voorkomen. Dat doe je dus met de Trastra Visakaart.

Internet of fysieke winkel

Steeds actueler word kopen op het internet. Het vervelende is wel dat Postnl maar een keer aflevert, en als je bijvoorbeeld bij Bol bestelt dan kan je helaas niet kiezen of je bij wijze van spreken Postnl of DHL aan de deur krijgt. Maar goed het is altijd nog handiger qua tijdsbesparing dan dat je naar fysieke winkel toegaat.

Maar misschien ben jij wel iemand die houdt van winkelen en het niet erg vind als daar veel tijd in gaat zitten. Uiteraard kan je dan ook met je Trastra Visakaart afrekenen.

Handelen op internet

Misschien ben je wel iemand die beleggen in wat voor vorm dan ook interessant vindt. Dan heb ik goed nieuws voor je. Op elk beleggingsplatform kan je de Trastra debitcard inzetten. Of misschien ben je een gokker en vind het handig dat jouw rendementen direct op je debitcard gestort worden. En hier vandaan kan je weer makkelijk geld naar elke andere IBAN of SEPA bankrening overzetten. Doorgaans is dat binnen. een uur geregeld.

Ook internetabonnementen zoals Netflix sluit je af met de Trastra debitcard. Het automatisch incasseren van de bedragen gaat perfect.

Gebruik je Apps op je mobiele telefoon? Dat gaat ook heel eenvoudig. Je hoeft namelijk maar eenmaal je debitcard kaartnummer en csv code in je Google- of Apple account in te voeren.

Vakantie

Elke periode van het jaar kan je op vakantie gaan en je vakantie afsluiten via het internet of bij een fysiek reisbureau. Ook prima te doen met de Trastra debitcard. Zo kan je ook tanken met de debitcard en afrekenen op Tolwegen.  Zo is hert huren van een auto ook zeer populair onder vakantiegangers. Wel dien je de voorwaarden goed door te nemen als je het contract voor je huurauto afsluit. Die kunnen nogal eens verschillen. Zoals de hoogte van de borg die dan voor je de huurauto meekrijgt op je kaart wordt ingehouden, en als je de huurauto terugbrengt, dan krijg je als je geen schade hebt gemaakt, het geld wederom teruggestort op je Trastra debitcard.

Veranderen van betaalmiddel

Er zijn situaties denkbaar waarbij je veranderd van betaalmiddel. Zo kan het zijn dat je geen creditcard meer wil, of niet kan krijgen, omdat je in het verleden schulden hebt gemaakt. Als je de Trastra debitcard hebt ontvangen moet je in al je accounts het 16-cijferige kaartnummer en de csv code en de vervaldatum van de kaart aanpassen.

Trastra Visa debitcaerd aanvragen

Zoals je inmiddels wel duidelijk is geworden zijn de mogelijkheden met de Trastra Visa debitcard onbegrensd. Vraag je persoonlijke Trastra Visa delicard aan door Hier te klikken.

Nadat je het gratis account hebt aangevraagd, ontvang je binnen 2 dagen de debitcard.

Reactie plaatsen