N26 Black Debitcard is het perfecte alternatief voor de Rabo Gold card
N26
N26
0

N26 Black Debitcard is het perfecte alternatief voor de Rabo Gold card

0

Omdat steeds meer mensen in de financiële problemen komen met een Rabo Gold card (lees:creditcard) heb ik een bijzonder interessant alternatief gevonden, namelijk de N26 Black debitcard. Ook qua dekkingsmogelijkheden zit je met de N26 Black debitcard stukken beter dan met een van de Rabo Gold cards.

Het grote nadeel van de Rabo Gold card

Aangezien de Rabo Gold card een creditcard is welke je gezamelijk bij een uitgebreidere Rabo bankrekening zoals het Rabo totaal pakket of het Rabo Riant pakket ontvangt, is het voor de hand liggend dat je deze kaart ook gaat gebruiken.
Een groot nadeel van deze creditcard is dat ie gekoppeld is aan je bankrekening. Aangezien op deze bankrekening ook al je andere betalingen, zoals je huur/hypotheek, je energiekosten en je zorgverzekering e.d. plaatsvinden verlies je al snel jouw financiële overzicht uit het oog.
Op het moment dat je namelijk een aankoop doet met je creditcard denk je er niet aan dat je maandelijkse lasten ook afgeschreven moeten kunnen worden. Is jouw banksaldo op dat moment wel toereikend genoeg?
Een geweldig alternatief,zodat je toch wereldwijd al je aankopen kan doen, is de N26 Black debitcard.

360 dagen aankoopgarantie

De N26 Black debitcard geeft op alle aankopen die je met de debitcard doet 360 dagen garantie tegen beschadiging, incompleetheid en defecten. Dus of de door jou bestelde prodcuten op internet geheel of gedeeltelijk aankomen, je krijgt altijd je geld terug.
De enige dekking die de Rabo Gold card biedt is de aankoopgarantie. Qua dekkingen gaat N26 Black veel verder. Ik zal ze hieronder voor je beschrijven.

Ga je vaak op reis?

Ook als je veel reist dan is de N26 black card een goede keus. Je krijgt bij N26 Black een zeer uitgebreide reisverzekering cadeau. Ook als je vliegvertraging hebt dan wordt een vergoeding aan jou uitgekeerd.
Zo zit er ook een annuleringsverzekering bij in.

Wil je een auto huren tijdens je vakantie?

Ook als je een auto wil huren tijdens je vakantie, dan zit je met de N26 Black debitcard goed. Zelfs het eigen risico is als je de auto huurt met de N26 Black card afgekocht.

Je mobiele telefoon is ook verzekerd

Als je jouw mobiele telefoon verliest, of als ie is beschadigd, dan wordt deze volledig vergoed. Voorwaarde is wel dat je jouw mobiel met de N26 Black debitcard moet hebben aangeschaft.
Voor meer informatie over de N26 Black debitcard verwijs ik naar de uitgebreide N26 blog.

Reacties
Categorieën