Moet je de uitgaves van een debitcard maandelijks aflossen?
Debitcard
Debitcard
0

Moet je de uitgaves van een debitcard maandelijks aflossen?

0

Aangezien een debitcard een vooraf oplaadbare creditcard is hoef je de uitgaves van zo’n kaart niet (maandelijks) af te lossen. Een debitcard is eigenlijk een creditcard waarbij je geen geld leent, maar eerst geld op de kaart stort alvorens er een betaling mee te kunnen doen.

Altijd over je geld beschikken

Helaas zitten we nog in Coronatijd en kunnen we niet zo makkelijk op vakantie op het moment. Maar waarschijnlijk wil je wel alvast je zomervakantie voor volgend jaar gaan plannen. En denk je na met welk betaalmiddel je de vakantie alvast wil gaan reserveren, maar ook hoe je ter plekke het makkelijkst af kan rekenen. Veel mensen gebruiken het Maestro bankpasje maar komen tijdens hun vakantie vaak bedrogen uit. Met deze bankpas kan je lang niet overal terecht en hoe vervelend kan het zijn als je onderweg niet de uitgave kan doen die je zo graag wil?
Denk maar aan het huren van een auto waar je echt een Mastercard debitcard voor nodig hebt.

Steeds meer debitcards

De laatste tijd komt de debitcard steeds meer in opmars. Steeds meer mensen hebben veel liever een debitcard dan een creditcard. Qua betaalmogelijkheden is er geen verschil tussen een debitcard en een creditcard. Je kan de debitcard dus gebruiken alsof je een creditcard in handen hebt. Een belangrijk verschil is dat je bij een debitcard geen geld leent en bij een creditcard wel. Met een debitcard geef je dus alleen maar uit wat je hebt en bij een creditcard moet je elke maand de schuld terugbetalen met een mogelijke boeterente voor als je te laat terugbetaalt of niet aan je financiële verplichtingen kan voldoen.
ik kan me voorstellen dat je meer wil weten over welke debitcards er zijn in de mogelijkheden.

Openbank Debitcard

Openbank is een bekende internetbank waarbij je als je nu een gratis online rekening opent je €40,- cadeau krijgt. Leuk extraatje voor Sinterklaas. Bovendien kan je direct beschikken over een gratis online Mastercard debitcard. Erg handig voor je Black Friday inkopen.
Bovendien zijn je aankopen 100% verzekerd door Mastercard.

Reacties
Categorieën