Mobiel betalen is sterk in opmars
N26
N26
0

Mobiel betalen is sterk in opmars

0

Het zal je waarschijnlijk wel opgevallen zijn dat mobiel betalen sterk in opmars is. Zowel contactloos betalen met je mobiel of je debitcard, als het mobiel afrekenen met Apple Pay en Samsung is sterk in opmars.
Steeds meer mensen gebruiken hier de N26 debitcard voor.
Het is heel simpel, je koppelt de gegevens van je N26 debitcard aan Apple Pay, Samsung Pay of een andere beschikbare mobiele betaaldienst en je kan vervolgens overal met je Smartphone of Iphone wereldwijd mobiel betalen.

Android Pay, Apple Pay en Samsung Pay betaalApp

Mobiel afrekenen met de Android Pay, Apple Pay en Samsung Pay betaalApp gaat supersnel.Waar je ook bent, met een druk op je Smartphone of Iphone heb je supersnel je aankoop geregeld.
Bovendien hoef je alleen maar je N26 debitcardnummer in jouw persoonlijke Android-, Apple- of Samsung account in te voeren.
Daarna reken je heel makkelijk af. Het maakt helemaal niks uit of je een OV kaartje, een etentje, of iets op internet aan wil schaffen. Met een druk op je telefoon is het direct geregeld. De N26 debitcard biedt uitkomst!

Met de N26 debitcard kan je ook mobiel afrekenen

Met de N26 debitcard is kan je ook afrekenen middels een pinreader. Dit is niks anders dan een mobiel pinapparaat waarmee het bedrijf, waarmee jij een afleverafspraak hebt gemaakt, afrekent.

Zekerheid voor de leverancier

Het af laten rekenen met een mobiel pinapparaat geeft zekerheid voor de leverancier van het product. Er kan geen misverstand meer over bestaan of de levering betaald is. Voorbeelden van producten die mobiel afgerekend moeten worden zijn: Wasmachine, koelkast, bankstel, TV, computer en nog veel meer. Het hangt uiteraard af bij welk bedrijf iets besteld is, hoe de betalingsvoorwaarden zijn.

Een andere mobiele afrekenmogelijkheid van N26

Ook in fysieke winkels kan je met je N26 debitcard afrekenen via een pinreader. Voorwaarde is wel dat je voldoende saldo op je kaart moet hebben.
Is dit niet het geval, dan kan je heel snel via jouw persoonlijke N26 IBAN bankrekeningnummer geld op je kaart storten. Dit kan je doen met je smartphone.
Je hoeft alleen maar je kaart in de reader te stoppen, en je pincode in te toetsen.

Let op dat anderen niet mee kunnen kijken als je de pincode intoetst. Hoewel er geen gevaar is dat je bankrekening leeggeplunderd wordt, zou het toch jammer zijn als een dief jouw saldo van de kaart opmaakt. Als je debitcard gestolen is, kan je meteen het geld dat nog op de kaart staat terugboeken, dan heeft de dief niets meer aan de kaart.

Andere mobiele afrekenmethodes

Er zijn andere mobiele afrekenmethodes, zoals met de traditionele creditcard of pinpas. De traditionele creditcard heeft het grote nadeel dat je geld leent en dat je het geleende bedrag achteraf terug moet betalen. Hierdoor overzie je de financiën meestal niet goed en kan je aan het eind van de maand voor een vervelende financiële verrassing komen te staan.
Het zelfde geldt eigenlijk ook voor een pinpas, zoals de Maestro bankpas. Ook met deze pas gaat het pinnen vaak ongemerkt hard en heb je geen zicht meer op je banksaldo. Voordat je het weet kan je al die andere rekeningen zoals je huur, energie en je ziektekosten niet meer op tijd voldoen.

Een belangrijk voordeel van de debitcard

Een belangrijk voordeel van de debitcard is dat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven. En omdat je van tevoren weet wat die handige wasmachine of dat mooie bankstel kost, kan je het vereiste bedrag eerst even via internetbankieren overboeken naar jouw persoonlijke N26 debitcard. Door deze snelle tussenstap, kijk je op je rekening of het bedrag wel gemist kan worden. Zo voorkom je een aankoop, die je later geldzorgen oplevert.
Dankzij de door N26 beschikbaar gestelde IBAN bankrekening, staat het geld binnen een uur op jouw N26 debitcard. En als dan de volgende dag het door jou bestelde product wordt afgeleverd, kan je het gewenste bedrag direct pinnen. Zo is de koop gesloten, en ben je blij met het product zonder zorgen over de betaling.

Ga genieten van je N26 debitcard

De N26 debitcard is een digitaal betaalmiddel met de voordelen van een creditcard, maar niet de nadelen.
Reden genoeg om meer info op te vragen>>>

Reacties
Categorieën