Met de Viabuy debitcard kan je onbeperkt opwaarderen
in Viabuy

Met de Viabuy debitcard kan je onbeperkt opwaarderen

Met de Viabuy debitcard kan je onbeperkt geld op je kaart storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Je hebt dus geen enkele beperking met deze vooraf oplaadbare betaalkaart.
Dit in tegenstelling tot creditcards die onder andere bij de uitgebreidere reguliere bankrekeningen worden uitgegeven.
Doorgaans staat op deze creditcards een krediet van €1.000 tot €2.500, welke op jouw verzoek uitgebreid kan worden naar €10.000
Dit is onder andere afhankelijk van hoe vaak je rood hebt gestaan bij je bank.

Nadelen van een creditcard

Nadelen van een creditcard zijn dat je er een krediet op hebt. Dit betekent dat je geld leent, hetgeen je later weer terug moet betalen.
Het kan opeens zo zijn dat je voor onverwachtse uitgaves komt te staan, waar je geen rekening mee had gehouden. Als je dan ook nog creditcarduitgaves hebt gedaan in de afgelopen maand, dan kan je financieel in zwaar weer belanden. Dit is een belangrijke reden waarom ik uitgebreide bankrekeningen met creditcardfaciliteiten afkeur.

Minder uitgebeide bankrekening

Het is dus verstandig om een minder uitgebreide bankrekening te nemen. Welke enerzijds goedkoper is en anderzijds beschik je niet over creditcardfaciliteiten in de vorm van een krediet. Je leent dus geen geld bij je bank en hoeft ook geen extra kosten inzake geldlening te betalen.

Maar hoe reken ik mijn internetaankopen af

Zowel je internetaankopen en je Netflix registratie als je aankopen in fysieke winkels en restaurants, hotels, autohuur e.d.reken je af met een vooraf oplaadbare creditcard, waarbij je geen krediet hebt. Voor een oplaadbare creditcard kom je altijd in aanmerking, en het mooie ervan is dat je geen geld leent.

De Viabuy debitcard met gratis bankrekening

De Viabuy debitcard is zo’n vooraf oplaadbare prepaid creditcard waarvoor je altijd in aanmerking komt en waarbij je geen geld leent. Door de Viabuy debitcard in te zetten voor al je betalingen kom je nooit meer rood te staan.

Viabuy-debitcard

Reactie plaatsen