Met de Openbank debitcard voorkom je financiële problemen
OpenBankDebitcard
OpenBankDebitcard
0

Met de Openbank debitcard voorkom je financiële problemen

0

Aangezien je met een Openbank debitcard eerst geld op je tegenrekening moet storten voordat je werkelijk een betaling kan doen, kan je alleen maar geld uitgeven wat je echt hebt. Je voorkomt hiermee dat je in de schulden terecht komt, hetgeen bij een creditcard wel het geval is.
Bij een creditcard leen je geld en elke keer dat je een uitgave met de kaart doet wordt je schuld groter. En aangezien je ook nog andere betalingsverplichtingen hebt, kan je door een creditcard te gebruiken snel in de financiële problemen terecht komen. Dit geeft meteen het allergrootste nadeel van een creditcard aan.

Gebruik de Openbank debitcard

De Openbank debitcard biedt jou enorm veel perspectief. Je kan net zo makkelijk als met een creditcard met de Openbank Debitcard wereldwijd je aankopen doen en ook nu je veel aankopen op internet doet, gaat er een wereld voor je open. Met de Openbank kaart heb je recht op enorm veel kortingen bij onze aangesloten partners. Doe er je voordeel mee.

100% controle over je geld

Omdat je na elke transactie die je met de Openbank debitcard doet een bericht krijgt op je mobiel, weet je precies hoe je er financieel voorstaat. Dit is een enorm groot voordeel ten opzichte van andere betaalkaarten en bovendien kan je alleen maar uitgeven wat je werkelijk hebt. Dit komt omdat je deze debitcard eerst moet opwaarderen alvorens je ermee af kan rekenen.

Overal terecht met de Openbank Debitcard

Met de Openbank Debitcards kan je overal terecht. Of je nou kiest voor de virtuële Ecommerce debitcard waar je direct over kan beschikken of over de Fysieke Mastercard debitcard van Openbank je kan er gagarandeerd overal mee betalen.

Populaire betaalmogelijkheden

Populaire betaalmogelijkheden met betrekking tot de Openbank Debitcards zijn het huren van een auto, het boeken van je vliegvakantie en het kopen op internet bij allerlei webshops en laten we het afsluiten van een audio- of video-abonnement niet vergeten.

Waarom je kiest voor een Openbank Debitcard

Je kiest voor een Openbank Debitcard daar je de volledige controle over je eigen geld wil hebben, maar ook omdat je overal met deze kaart af kan rekenen.

Reacties
Categorieën