Met de N26 Black debitcard reken je af bij Google Play
N26
N26
0

Met de N26 Black debitcard reken je af bij Google Play

0

Om te kunnen genieten van de beste films, goede muziek en leuke spellen moet je in de Google Play store een creditcard koppelen. Gelukkig kan je de N26 Black debitcard gebruiken als creditcard. Als je eenmaal bent ingelogd op je Google account dan ga je naar betaalmethode en vult daar je 16-cijferige N26 Black debitcardnummer in. En vervolgens heb je toegang tot de Google Play store voor al je aankopen

Hoeveel kan je besteden in de Google Play store?

Hoeveel je kan besteden in de Google Play store hangt af van hoeveel geld je op jouw persoonlijke N26 Black debitcard hebt gestort. Het werkt als volgt: via jouw persoonlijke N26 IBAN bankrekeningnummer is je debitcard direct gesynchroniseerd. Dus al wat jij of iemand anders op je kaart heeft gestort is beschikbaar om bijvoorbeeld in de Google play store aan Apps te besteden.

Gratis N26 bankrekening

Op het moment dat je een N26 black debitcard aanschaft beschik je over een gratis internetbankrekening waarmee je al je bankzaken kan regelen. Erg handig is dit. Je werkgever kan bijvoorbeeld je salaris op jouw N26 IBAN bankrekening storten. Zo staat jouw salaris ook direct op jouw persoonlijke N26 Black debitcard.

Veel goedkoper dan je reguliere bankrekening

Steeds meer mensen zeggen hun regulieren bankrekening op en gaan bankieren bij N26. Ook zijn ze heel blij met de N26 Black debitcard. Deze debitcard geeft 360 dagen garantie op al je aankopen en een zeer uitgebreide dekking met betrekking tot een reis- en annuleringsverzekering.
Ook worden vertragingen van het vliegtuig waarmee je reist vergoedt.

Auto huren

Het huren van een auto is een van de mogelijkheden wat met de N26 debitcard heel goed te doen is. Hou rekening met de borg die autoverhuurbedrijven op je saldo in mindering brengen. Als je de huurauto weer inlevert wordt dit bedrag uiteraard gecrediteerd.

Wereldwijd betaalgemak met de N26 Black debitcard

De N26 black debitcard valt onder de meest betrouwbare debitcards. Overal ter wereld kan je met dit veilige betaalmiddel terecht. Dus afrekenen op internet, maar ook buiten internet om behoort tot de mogelijkheden.
Reden genoeg om de kaart direct aan te vragen.

Reacties
Categorie├źn