Met de debitcard loop je geen enkel risico
Debitcard
Debitcard
0

Met de debitcard loop je geen enkel risico

0

De debitcard is een vooraf oplaadbare betaalkaart. Met deze betaalkaart loop je geen enkel risico. Dit komt doordat je vooraf geld op de kaart stort, voordat je er een betaling mee kan doen.
De debitcard is een prepaid kredietkaart. Dit betekent dus  dat je geen geld leent, maar eerst geld op de kaart stort voordat je het uit kan geven. Een ideaal betaalmiddel waarmee je enorm bewust met je geld omgaat en bovendien werkt het schuldpreventief.
Door het frequent gebruiken van de debitcard kan je nooit in de schulden terecht komen. Je kan namelijk alleen maar uitgeven wat je echt hebt. Met een creditcard is dat wel anders.

Veel Nederlanders gebruiken nog steeds een creditcard

Helaas gebruiken nog steeds veel Nederlanders de creditcard. Een van de grootste nadelen is dat je met een creditcard geld leent, waardoor je een schuld opbouwt. Je begrijpt dat je door het gebruiken van een creditcard jezelf behoorlijk in de nesten kan werken.

Heb ik met een debitcard beperkingen?

Nee, met de Viabuy debitcard heb je geen enkele beperking. Je kan er zelfs meer mee dan met de meest uitgebreide creditcard. Zoals het regelen van al je bankzaken. Bovendien heb je met de Viabuy debitcard onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden.
De Viabuy debitcard geeft je 100% vrijheid. Je kan er wereldwijd al je geldzaken mee regelen.
Ook voor je minderjarige kinderen is er een Viabuy debitcard, zodat ze op jonge leeftijd al kunnen wennen aan digitale betaalmiddelen. Het is bijvoorheeld handig voor als je kinderen willen gamen. Jij als ouder stort geld op de debitcard waarmee je minderjarige kind vervolgens online een spel aan kan kopen of een hoger level. Bij een creditcard verlies je de controle, wat bij de debitcard absoluut niet het geval is.
Zoals gezegd kan je met de Viabuy debitcard veel meer dan met elk ander betaalmiddel.
Wil je meer weten over de debitcardmogelijkheden klik dan hier>>>

Reacties
Categorieën