Met de debitcard kan je bij elk Mobile point of sale afrekenen
Debitcard
Debitcard
0

Met de debitcard kan je bij elk Mobile point of sale afrekenen

0

De Mobile Point of sale App is een App die kleine ondernemers nodig hebben, zodat jij als consument er met je debitcard bijvoorbeeld voor je wandelsport mee af kan rekenen. Eigenlijk hoef jij je hier geen zorgen om te maken, als je een debitcard hebt. Maar het is wel goed om te weten hoe het afrekenen in fysieke winkels werkt.

Jouw Mastercard debitcard

Jouw Mastercard debitcard kan je zoals je waarschijnlijk wel weet overal gebruiken om er je betalingen mee te doen. Vrij nieuw is dat je via het MPOS systeem met de verkoper afrekent terwijl je met hem mee loopt naar de uitgang van de zaak. Hij meldt je met een simpele muisklik aan tot het betaalsysteem, waar het bedrijf waar je wat wil kopen bij aangesloten is. Het werkt dus heel effciënt, je hoeft nooit meer te wachten bij de kassa.

Steeds meer fysieke winkels zijn aangesloten op MPOS

Steeds meer fysieke winkels willen geen lange wachtrijen meer bij de kassa. Het bespaart voor ondernemers ook weer op medewerkers bij de kassa. Hierdoor kunnen producten wellicht worden aangeboden tegen een lagere prijs. Wat voor de consument weer interessant is.
Uiteraard doe je er goed aan om eerst op internet de prijs te vergelijken van het product dat je wil kopen. Zo kom je goed beslagen ten ijs en geef je niet teveel geld uit voor het product dat je zo graag wil hebben.

De debitcard is het ideale betaalmiddel

De debitcard is een perfect betaalmiddel omdat je door het gebruiken van de kaart welbewust met je geld omgaat. Dit komt omdat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven.
Het storten van geld kan je doen door een bankoverschrijving of door contant geld op je Viabuy debitcard.

viabuyinformatie

Reacties
Categorieën