debitcard
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Krap bij Kas

0

Je vrienden nodigen je uit om gezellig samen uit eten te gaan of om met je op vakantie te gaan, maar je moet wel zelf betalen. Wat nu als je krap bij kas zit? Of je kan niet meer met je kinderen naar een pretpark toe omdat je er het geld niet voor hebt. Met een debitcard had je dat kunnen voorkomen. Verderop in deze blog leg ik je uit hoe dat precies in elkaar steekt.

Liever geen creditcard?

In het verleden had je een creditcard, maar die wil je niet meer. Die creditcard heeft je in enorme financiƫle problemen gebracht. Dit kwam omdat je met een creditcard geld leende en die schuld liep alleen maar op. Je was op vakantie en op het moment dat je met die creditcard afrekende had je geen goed overzicht over je geld. Ook had je geen idee toen je de creditcard aan het gameaccount van je minderjarige zoon of dochter koppelde, dat hij/zij er ongemerkt levels bij kon kopen op internet. En wat was het vervelend toen je aan het eind van de maand de afrekening van je creditcard kreeg en vooral dat die veel te hoog was.


Nooit meer een creditcard!

Gezien je nare ervaring in het verleden, wil je geen creditcard meer. Maar je zoekt wel een vergelijkbaar betaalmiddel met de voordelen van een creditcard, maar niet de nadelen. Gelukkig is er een alternatief waarbij je veel bewuster met je geld omgaat en bovendien 100% controle hebt over je geldzaken.

De debitcard geeft je de volledige controle over je eigen geld. Met de debitcard geniet je van de voordelen van een creditcard en heb je de nadelen niet. De debitcard is namelijk een vooraf oplaadbare creditcard waarbij je gen geld leent. Je stort vooraf geld op de kaart. Op deze manier ga je bewust(er) om met je geld. Je moet bovendien eerst nadennken voordat je een uitgave gaat doen. Je stort heel makkelijk via een aan de debitcard verbonden IBAN bankrekening geld op de kaart en daarna doe je er een betaling mee en koop je wat je wil of je rekent bijvoorbeeld af in een hotel of restaurant.

Altijd 100% controle dankzij de debitcard

Dankzij de debitcard heb je altijd 100% controle over je geld via de handige bijgeleverde App of via een aan jou persoonlijk toegekend account waarmee je op de beveiligde website in kan loggen.

Informatie en bestellen

Wil je meer informstie ontvangen over de debitcard, of wellicht direct de kaart van je keus aanvragen. Klik dan hier.

Reacties
Categorieƫn