Kom jij in aanmerking voor een creditcard?
Debitcard
Debitcard
0

Kom jij in aanmerking voor een creditcard?

0

Of jij in aanmerking komt voor een creditcard hangt af van je persoonlijke financiële situatie. Je moet eerst financiële overzichten zoals je salarisstroken e.d. overleggen.
De creditcardmaatschappij zal grondig onderzoeken of zij je kredietwaardig achten. Met andere woorden: of er verwacht kan worden dat jij op tijd de creditcardafrekening zal voldoen.
En vervolgens kan aan jou een creditcard in de vorm van een geldlening verstrekt worden. Daarna kan je uitgaves doen met je creditcard zonder erbij na te denken, zolang als je het krediet maar niet overschrijdt. Klinkt bizar: “Zonder erbij na te denken” ,maar zo gaat het meestal wel. De meesten denken niet eens meer na voordat ze hun pinpas of creditcard trekken. Naar mijn bescheiden mening ga je zo nogal onverantwoord met je geld om.
Wel is het zo dat je met een creditcard vrijwel overal af kan rekenen. Is er dan niet een creditcard waarbij je minder impulsief met je uitgaves omgaat?
Jazeker, de debitcard.

De debitcard staat bekend als de creditcard zonder zorgen

Zoals gezegd is de debitcard de creditcard zonder zorgen! Met de debitcard heb je geen financiële zorgen. Dit komt omdat je niet (meer) op krediet koopt. Je stort namelijk vooraf geld op de debitcard en daarna kan je pas met het tegoed wat je op je debitcard hebt gestort afrekenen.
Met de debitcard kan je dus nooit rood komen te staan.

Onbeperkte oplaad- en betaalmogelijkheden

Uiteraard ben jij op zoek naar een creditcard met onbeperkte mogelijkheden, zodat je onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De Viabuy debitcard is een debitcard die beschikt over onbeperkte mogelijkheden. Er zijn geen limieten qua opwaarderen en afrekenen.
Uiteraard kan je overal met de Viavbuy debitcard terecht. Ook kan je overal met deze debitcard afrekenen alsof het een gewone creditcard is.

Bestel direct je debitcard>>>

Reacties
Categorieën