Kan ik mijn Paypal account koppelen aan een N26 debitcard?
N26
N26
0

Kan ik mijn Paypal account koppelen aan een N26 debitcard?

0

In bepaalde situaties kan het handig zijn om je N26 debitcard te koppelen aan een Paypal account. Als je veel afrekent op internet dan is betalen met Paypal vooral handig als je op webshops terecht komt waar je niet met een debitcard of met een creditcard rechtstreeks af kan rekenen.

Betalen met Paypal?

Zoals gezegd kan je niet altijd afrekenen met je debitcard of met je creditcard. Vooral de wat kleinere webshops ondersteunen niet altijd alle betaalmethodes. Gelukkig kan je de N26 debitcard koppelen aan je Paypal account en zo met Paypal afrekenen.

Heb ik dan wel een betaalkaart nodig?

Jazeker, om af te rekenen op internet heb je in de meeste gevallen een betaalkaart nodig. Dit zal een debitcard of creditcard moeten zijn.

Een debitcard of een creditcard?

Om op een verantwoorde manier met je geld om te gaan is een debitcard geen overbodige luxe. Met een debitcard stort je eerst je eigen geld op de kaart en daarna kan je er pas een betaling mee doen. Zodoende geef je alleen maar je eigen geld uit en kan je niet in de schulden terecht komen. Dit in tegenstelling tot een creditcard. Door een creditcard te gebruiken leen je namelijk geld. En dat is een zeker risico omdat bij elke uitgave die je doet je schuld steeds groter wordt en als aan het eind van de maand de afrekening van je creditcardmaatschappij komt kan je die rekening dan nog wel voldoen? En hoe zit het met al die andere maandelijkse financiële verplichtingen.? Anders gezegd: Je raakt met een creditcard al vrij snel de financiële controle kwijt. Dat komt omdat je minder bewust met je geld omgaat dan bij een debitcard. Bij een creditcard kan je betalen met die kaart zonder er op dat moment bij na hoeven te denken en bij de debitcard stort je zoals al eerder gezegd eerst je eigen geld op de kaart en heb je 0% risico. En aangezien je bij bepaalde webshops alleen maar met Paypal af kan rekenen is daar heel makkelijk een N26 debitcard aan te koppelen.. Er zijn verschillende debitcards van N26 waarmee je af kan rekenen via Paypal, zoals de N26 metal debitcard die goed is voor het milieu.

Wat zijn de voordelen van N26 Metal debitcards?

De voordelen van N26 Metal debitcards is dat je een wereldwijde dekking hebt zowel op je aankopen, als op de reizen die je boekt. Zo krijg je bij Booking.com een Cashback tot wel 10%.
Ook krijg je compensatie als je vlucht vertraging ondervindt, en weet dat, als je een ongeval in het buitenland krijgt, dat je daartegen verzekerd bent. Ook is er een dekking voor tegen Corona geldig.
Zo bieden N26 debitcards jou enorm veel voordeel.
Reden genoeg om nu jouw persoonlijke N26 debitcard aan te schaffen.

Reacties
Categorieën