Debitcard
Debitcard
0

Jouw gratis debitcardrekening bij Viabuy

0

Zo nu en dan kom ik op internet de term debetcard in plaats van debitcard tegen. Het betreft de debitcardrekening die je bij Viabuy kan openen. Het betreft een gratis debitcard (IBAN) bankrekening met daaraan gekoppeld een debitcard. Dit betreft een betaalkaart waarbij je altijd een positief saldo behoudt. Dat wil zeggen dat je niet rood kan komen te staan en dus niet meer uit kan geven dan hetgeen je werkelijk bezit.

Je leent geen geld

Of anders gezegd je leent geen geld omdat je eerst geld op je debitcardrekening moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Dit is de perfecte methode waarmee je preventief uit de geldzorgen blijft.
Bovendien is er geen sprake van een BKR registratie zoals dat bij een creditcard wel het geval is. Je hebt voor het aanvragen van de Viabuy debitcard geen gedoe dat financiële gegevens overlegd moeten worden. Zodoende heb je de Viabuy debitcard morgen al in huis.

De grote nadelen van een creditcard

De grote nadelen van een creditcard zijn dat je de geld leent en je weet maar nooit of je het geleende bedrag tijdig terug kan betalen. Elke keer als je een uitgave met je creditcard doet wordt je schuld groter. Dit is bij veel mensen geen prettig gevoel. Reden waarom steeds meer mensen overstappen op de veilige debitcard.
Een ander nadeel is dat doordat je ongemerkt veel geld uitgeeft, je geldzaken niet meer goed kan overzien. Dit komt omdat je niet bij elke creditcarduitgave ter plekke noteert wat je uitgeeft.
Vergeet niet dat je andere lasten zoals je huur/hypotheek, je zorgkosten, je energie e.d. ook gewoon doorgaan.

Het perfecte alternatief op de creditcard

De debitcard is het perfecte alternatief op de creditcard. Dit komt zoals gezegd omdat je geen geld leent en van tevoren weet wat je uit wil gaan geven. Zo behoud je 100% Controle over je uitgaves.
Bovendien heb je met de debitcard qua mogelijkheden exact dezelfde in huis als bij een creditcard.
Reden genoeg om nu de debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën