Is er een debitcard voor kleine kinderen?
Debitcard
Debitcard
0

Is er een debitcard voor kleine kinderen?

0

Of er een debitcard voor kleine kinderen is? Die vraag kan volmondig met Ja worden beantwoord. Bij de Viabuy debitcard kan je naast een kaart voor jezelf, er een voor je kind bestellen. Op vrij jonge leeftijd kan je dan al geld voor je minderjarige kind zijnde zakgeld op de zijn/haar debitcard storten.
Zo kunnen jonge kinderen op jonge leeftijd al om leren gaan met het digitaal beheren van hun zakgeld. En zo is het ook leuk om af en toe een extraatje op de kaart van je kind te storten.

Het koppelen van de debitcard aan een Game-account

Ook moet jij aan je minderjarige kind leren hoe hij/zij om moet gaan met een game-account. Mede het koppelen van de betaalgegevens is iets wat je goed aan ze moet leren. Dit ter voorkoming dat er financieel dingen mis gaan. Er zijn legio voorbeelden van ouders waarbij de creditcardgegevens aan een gameaccount zijn gekoppeld en dat er op die wijze ongemerkt bedragen door de bank of de creditcardmaatschappij in rekening zijn gebracht.
Gelukkig kan dit met een debitcard jou en je kind(eren) niet overkomen.

De debitcard voorkomt dat in de geldzorgen terecht komt

Omdat je met een debitcard geen geld leent, maar eerst je eigen geld op de kaart moet storten voordat je ermee af kan rekenen, kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt. Door de debitcard regelmatig te gebruiken zal je nooit geld tekort komen.
Ook bij game-accounts werkt het perfect. Van te voren bepaal je wat je uit wil en kan geven en dat stort je op de debitcard van jou of op die van je kind.

Heeft een debitcard nog meer mogelijkkheden

Jazeker, zo kan je kind zijn zakgeld opnemen en daar wat leuks van kopen of er op internet een verantwoorde aankoop mee doen.
Reden genoeg om de debitcard van jouw keus aan te vragen.

Reacties
Categorie├źn