Is de Playstation creditcard al verkrijgbaar?
creditcard
creditcard
0

Is de Playstation creditcard al verkrijgbaar?

0

In een recent artikel las ik dat de nieuwe Playstation creditcard alleen in Amerika te verkrijgen is. Dit betekent dat jij als Nederlander, als je het al zou willen, niet over deze creditcard kan beschikken. Ik kan me voorstellen, dat je je zou laten verleiden, door de bonussen die je middels deze creditcard kan verkrijgen.
Gelukkig volgt Nederland niet Amerika, voor wat betreft de creditcards met de daaraan gekoppelde bonussen. Zoals je misschien wel weet zijn al heel wat Amerikanen in de problemen gekomen door een creditcard, met de schijnbare interessante restituties in de vorm van credits, die je zou kunnen ontvangen als je een Playstation 4 game aanschaft.

Ben jij ook zo geschrokken van je creditcardrekening?

Je zal niet de eerste ouder zijn waarvan je kind jouw creditcardgegevens heeft gebruikt om een Playstation game aan te schaffen. Wat veel ouders niet weten is dat als eenmaal de creditcard aan een gameaccount is gekoppeld dat die koppeling dan blijvend is.
Je kan van je (minderjarige) kind niet verwachten, dat hij/zij daar bij stilstaat als ie een game of een uitbreiding van een game via het internet bestelt. De meeste kinderen hebben namelijk niet het idee dat een game geld kost, en zeker niet dat ze hun ouders daarmee in de financiële problemen kunnen brengen.
Kan je je voorstellen als er onverwachts een hoge rekening van je creditcardmaatschappij binnenkomt, dat je er erg van kan schrikken.

Hoe voorkom je een hoge creditcardrekening?

Een hoge en onverwachtse creditcardrekening kan je voorkomen door op zoek te gaan naar een goed alternatief voor een creditcard. Zo’n alternatief is de debitcard.
De debitcard is namelijk een vooraf oplaadbare creditcard. Je moet eerst geld op je debitcard storten, voordat jij of je kind er een uitgave mee kan doen.
Zo kan er alleen maar geld uitgegeven worden wat er op de kaart is gestort. Hiermee voorkom je onaangename financiële verrassingen en hoef je ook niet boos te worden op je kind.
Reden genoeg om een Viabuy debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën