Is beleggen met behulp van de Bitgold card verstandig?
Debitcard
Debitcard
0

Is beleggen met behulp van de Bitgold card verstandig?

0

Als je wil kan je in goud beleggen met behulp van de Bitgold Mastercard debitcard. Het is de vraag of het verstandig is. Bitgold heeft het mogelijk gemaakt, doordat je geld op je debitcard omgezet kan worden in fysiek goud.
Het bedrag op je kaart vertegenwoordigt een bepaalde hoeveelheid en waarde in goud, dit is afhankelelijk van de dagprijs.

Wat kan je met de bitgold debitcard?

Met de Bitgold debitcard kan je wereldwijd al je betalingen doen. Zowel op internet als daar buiten kan je afrekenen. Op het moment dat je af hebt gerekend, dan vindt er een verrekening oo je kaart plaats. Zorg dus dat er ruim voldoende geld op de kaart staat. De dagprijzen van het goud kunnen flink schommelen Er wordt een stukje goud uit de kluis gehaald op het moment dat jij bijvoorbeeld benzine tankt en afrekent met de Bitgold debitcard. Het bedrag op de Bitgold card wordt direct van je kaart afgeschreven, uiteraard tegen de huidige dagprijs.

De wisselkoersen

In enkele gevallen zal je af willen rekenen in een vreemde valuta. Net zoals bij elke debitcard, is dat bij de Bitgold card ook mogelijk. Het voordeel is dat je geen wisselkoersopslag betaalt, Wat bij sommige debitcards wel het geval is. Je kan de meeste debitcards bestellen met als basis bijvoorbeeld de Euro of de Amerikaanse Dollar. Reken je veel af in die valuta dan betaal je natuurlijk geen wisselkoersopslag. Het is dus afhankelijk welke valuta je nodig hebt.

Kies voor zekerheid

Het beleggen in goud of in aandelen, of in wat dan ook kost meestal meer geld dan het oplevert. Je kan beter voor zeker gaan en kiezen uit een van de debicards die je op de aanvraagpagina aan kan vragen.

Reacties
Categorie├źn