Internetbankieren Rabobank heeft een grote storing
Bank
Bank
0

Internetbankieren Rabobank heeft een grote storing

0

Of je met de Rabo bankieren App of via internetbankieren met je pc in wil loggen om een belangrijke betaling te doen of om je financiƫle gegevens te raadplegen, het gaat je niet lukken want de Rabo heeft vandaag een grote storing en je weet niet wanneer deze storing is opgelost.
De grote reguliere banken hebben hier de laatste tijd erg veel last van. Je kan je afvragen of jouw gegevens wel veilig zijn.

Bankieren met de Viabuy bankrekening

Met de Viabuy bankrekening kan je 100% veilig bankieren. Het interessante aan deze IBAN bankrekening is dat je gegevens altijd veilig zijn en dat je altijd en overal je persoonlijke bankzaken kan regelen. Interessant is dat jouw persoonlijke Viabuy bankrekening synchroon loopt met je debitcard.

De Viabuy debitcard is gekoppeld aan je Viabuy bankrekening

Het handige is dus dat je debitcard is gekoppeld aan je bankrekening. Dus je salaris kan bijvoorbeeld op de kaart worden gestort en zo kan je vervolgens weer geld uitgeven met het saldo dat je op de kaart beschikbaar hebt.

Altijd en overal toegang tot je bankzaken

Zoals gezegd heb je met de persoonlijke Viabuy bankrekening altijd en overal toegang tot internetbankieren. Mocht de App het even niet doen, wat nog nooit is voorgekomen, dan kan je altijd nog inloggen met je persoonlijke zeer goed beveiligde inlogcodes. Zo benader je jouw persoonlijke bankpagina en kan je beschikken over actuele saldoinformatie en je actuele bij- en afschrijvingen.
En dus kan je ook de nodige betalingen klaarzetten en je huur/hypotheek, energie en je ziektekosten tijdig voldoen.

Is er ook een Viabuy bankrekening voor mijn minderjarige kind?

Ja, ook je minderjarige kind kan beschikken over een eigen bankrekening. Bovendien blijf je via het hoofdaccount op de hoogte van alle bij- en afschrijvingen van de kindrekening. Ook wel zakgeldrekening genoemd. Ook wordt er bij de zakgeldrekening een debitcard geleverd. Zo leert je kind al op jonge leeftijd omgaan met moderne digitale betaalmiddelen zoals de debitcard.

Reacties
Categorieƫn